Nowy layout portalu na smartfonie

Witam

Jest jakaś możliwość przełączenia mobilnej wersji portalu mmorpg.org.pl na zwykłą? Nie jest zła, ale wolę zwykłą jak w przeglądarce na PC.

Nie wiem, ale korzystając z okazji nie będę zakładać nowego tematu.

Czemu na smartfonie nie ma zakładki "Ostatnio na forum"?

Brakuje mi tego.

Dokładnie. Stary layout był dobry pod względem wygody i na PC i na telefonach.

Moim zdaniem idzie to w zla strone, bo napoczatku gdy wszystkie smartfony mialy maly wyswietlaczy i prawie nic nie dalo sie na nich robic powinny byc wlasnie takie mobilne wersje a teraz gdy juz przekatna ekranu 4" niczym nie zaskakuje powinno byc tak jak w normalnych przegladarkach na PC :).

Anyway u mnie w telefonie sa takie 3 kreski na panelu ktore sluza do przywolywania opcji, gdy wejde na mmorpg.org.pl i klikne w ten przycisk wyswietla mi sie opcja "wersja komputerowa" i wistarczy ja zaznaczyc :).

Skoro juz zrobil sie tu taki lekki spamik to moze mi ktos powiedziec jak mam na przegladarce w telefonie wylaczyc wyskakujaca reklame O,o? dzisiaj na sprawdzianie znalazlem gotowy test a nie moglem ni jak przesunac reklamy z ekranu ani przesunac w inna opcje miejsce patrzenia? tak aby dalo sie nacisnac krzyzyk :(.

Możesz w konfiguracji przeglądarki ustawić swojego klienta jako komputer zwykły.

@up To nic nie daje.

U mnie jakoś nie widać tego do przełączenia na klasyczny widok.

Moja przeglądarka to Opera Mobile

Polecam wywalić to cholerstwo i zainstalować Dolphina :)

Polecam Boat Browser najlepsza przeglądarka na jaka do tej pory powstała

Witam

Jest jakaś możliwość przełączenia mobilnej wersji portalu mmorpg.org.pl na zwykłą? Nie jest zła, ale wolę zwykłą jak w przeglądarce na PC.