Nowy layout problem

Ostatnio napisałem ten sam temat lecz był w problemach, które chwilowo nie działają.

Jest jakaś możliwość przełączenia na zwykłą wersje portalu niż ta mobilna? Jak rozwijam te 3 kreski to nie mam żadnej takiej opcji do zaznaczenia.

Mnie to denerwuje jako stałego bywalca portalu. Nie mogę się nawet zalogować bo jak rozwine te 3 kreski to mi to zabardzo przeskakuje i nie daje rady kliknąć na logowanie.

Mowa o telu z Androidem.

Fakt, przydała by się możliwość zmiany na normalną wersję, mi na przykład na andku ucina większość tekstu, co ostro wnerwia.

Admini mogli by dać np.: na dole opcje wyłączenia mobilnej wersji jak to jest na innych stronach.

Odświeżam.

Będzie coś robione w tym kierunku? Jak by dać ,,Pełna wersja" jak na mobilnej wersji forum

Ostatnio napisałem ten sam temat lecz był w problemach, które chwilowo nie działają.

Jest jakaś możliwość przełączenia na zwykłą wersje portalu niż ta mobilna? Jak rozwijam te 3 kreski to nie mam żadnej takiej opcji do zaznaczenia.

Mnie to denerwuje jako stałego bywalca portalu. Nie mogę się nawet zalogować bo jak rozwine te 3 kreski to mi to zabardzo przeskakuje i nie daje rady kliknąć na logowanie.

Mowa o telu z Androidem.