Hej, Zapraszam na nowy Low rate server 2Old2Play (linków nie wklejam bo nie można).
Serwer wystartował 14.04.2017
2Old2Play Lineage 2 C6 Classic.
START 14.04.2017 19:00 GMT+1
EXP: x8
SP: x9
Drop: x8
Adena: x8
Seal Stones Qty: x8
Spoil: x4 Qty: x2
Quests: x4
Vital Quests: x8
Raid boss drop: x2 Qty: x2
Grand Raid boss drop: x2
Party EXP/SP 125%
Enchant safe: +3
Max enchant: +16
Enchant chance: retail-like
Songs/Dances time: 5min
No GM Shop
No NPC Buffer
No Mana Pots
No Gear Donations
Herbs x1
Weapon Augumentation rebalanced.
Character profession change and sub-class avilable to buy.
Offline shops
TvT and Chaos Events + more.
Anti-Bot protection.
Account IP Protection.
Max 3 Clients per person.
Prophet buffs (AiO system) for Vote/Donate Coins
Fashion Items for Donate Coins
Specyfikacje serwera:
Intel Core™ i5-750
16GB DDR3
2TB Sata3
100Mbps dedicated connection
Anti-DDoS protection: Multi-point Mitigation.
Wszystko, co nie jest wymienione powyżej ma parametry takie same jak na serwerach retail NCSoft. Jeżeli pominąłem coś tutaj to przepraszam, ogólnie server nastawiony jest na x8 i z czasem dodam tu pełne info.
Na serwerze nie ma dotacji, tz nie sprzedajemy żadnych itemów zmieniających statystyki gracza. Można zakupić „Fashion items” oraz buffy (Prophet) także dostępne za punkty z „votowania”. Serwer prowadzi jedna osoba, która nie ma potrzeby czerpać zysków z ww. serwera. Zato wszelkie uzyskane środki zostaną poświęcone na dodatkowa reklamę w sieci.
Używamy software PTS, i nie są to żadne emulatory. 99% Gry działa dokładnie tak samo jak na starych serwerach NCSoft.
Mogę wam zagwarantować ze serwer pociągnie przynajmniej parę lat. Mam też nadzieje, że zainteresowanie będzie duże i jednak ten okres się wydłuży.
2Old2Play.eu jest znane w świecie Linagę 2 od wielu lat, i ma swoja stala grupę graczy. Nasz poprzedni serwer Lineage 2 C4 ( http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=55839.0 ) posiadał dobra opinie przez cały czas jego wielo letniego istnienia. Finalnie zdecydowaliśmy się przejść na dużo bardziej stabilniejszy software C6.
Pozdro