Nowy manager piłkarski online dopiero wystartował! RockingSoccer

Witam.

Rocking Soccer to nowy manager piłki nożnej, który w chwili obecnej jest w 3 sezonie gry, więc bardzo mało. Za produkcję gry odpowiada Delf Games , który wcześniej wyprodukował takie gry przeglądarkowe jak Rocking Rackets , The Last Knights , czy For King and Country. Gra cały czas się rozwija. Do rzeczy :

Ogólnie :

W Rocking Soccer mamy obecnie 3 sezon , myślę, że jest to dobry moment aby teraz dołączyć do gry. Ale co w niej takiego fajnego jest?

1. ROZGRYWKI : Jeden tydzień w grze odpowiada jednemu dniu w rzeczywistości , zatem gramy codziennie co mnie osobiście bardzo odpowiada bo nie ma nudy. Obecnie są rozgrywki ligowe , Puchary Krajów , oraz Liga mistrzów dla każdego kontynentu ( wprowadzona dopiero w 3 sezonie). Są jeszcze rozgrywki międzynarodowe - Towarzyskie oraz wprowadzone w trzecim sezonie Eliminacje do Mistrzostw Świata.

2. INTERFEJS : Interfejs jest miły dla oka , schludny. Nie ma natłoku informacji a to dodatkowy plus.

3. MECZE I TAKTYKA : Na dzień dzisiejszy ustawienie taktyki nie jest wymyślne ani skomplikowane. Możemy wybrać z pośród 16 różnych formacji a w trzecim sezonie wprowadzono zaawansowane ustawienia jak rodzaj odbioru piłki , podania , strzałów itd. Mecz oglądamy w grafice 2D. Ma to swoich zwolenników jak i przeciwników. Zaletą takiej grafiki jest to , że możesz oglądać mecz na żywo

w telefonie , lub tablecie i nie będzie "cięło".

4. TWÓJ KLUB : do wyboru dostaniemy Zespół złożony z zawodników w młodym , średnim lub zawodników po 25 roku życia.Jest możliwość przejąć kierownictwo nad reprezentacją kraju. Klub może istnieć w dowolnym kraju. Wymyślamy nazwę i gramy! Nazwiska również są fikcyjne.

5 ILOŚĆ GRACZY : niewielka. Osobiście wybrałem klub w Maroku. Nie ukrywam , że dla łatwości gry i łatwiejszym wybiciu się.W mojej lidze mam 7 aktywnych graczy reszta jest prowadzona przez komputery, więc na prawdę nie jest ciężko dostać się do czołówki kraju.

To chyba tyle mam nadzieje , że spodoba się. Niżej link do gry

www.rockingsoccer.com

Jeżeli ktoś chce mnie wspomóc to można kliknąć w reflink

http://rockingsoccer...&chk=41ff0ac23c

Moja nazwa managera : Su

Jeśli ktoś się zarejestruje oferuje pomoc w wytłumaczeniu wszystkich aspektów gry

mail : haredzak@gmail.com