A skąd wiesz ile ja gram? To nie miejsce na chwalenie się, a pomoc. Jak aktywujesz BC to wybierasz DOWOLNE konto starter, które jest utworzone na koncie. Bez względu na to ile na nim jest postaci, co się na nim znajduje. Możesz aktywować w ten sposób każde konto starter i możesz tych kont mieć podpięte bez problemu kilka. Nie, nie wbije. Wbijanie poziomu jest zależne od wielu czynników, ale dla kogoś, kto pierwszy raz gra wbicie 20 poziomu nie będzie jedynie biegnięciem po idealnej linii byle tylko wbić poziom. No, ale już się dowiedziałem, że ktoś z tak "małym" stażem jak ja to pewnie nic nie wie.
Ale my tutaj piszemy o graczu który założył temat a nie o takim znawcy jak Ty, swoją drogą ciekaw jestem Twojego armory Na początkowych mapach, tych do mniej więcej 20 lvl to już samo bieganie od questa do questa bez motorka zajmuje bardzo dużo czasu bez hloomów exp nie idzie tak szybko i nie piszcie mi że nowy gracz wyleveluje do 20 poziomu w niecałe 2h
Mówię to z własnego doświadczenia. Jak zaczynałem, to nie było jeszcze motorka, ani wspomagaczy. Byłem suchuteńki i na trialu wbijałem sobie każdą klasę na 20 lvl. Jedna postać to około 2h robiłem. Chyba, że chcesz, żebym ci udowodnił. Ale cięzko byłoby mi udowodnić że nie korzystłęm z choopera.