Nowy na sunwell i parę pytań ;]

Witam otóż od dzisiaj zaczne grać na sunwell tylko pytanie do was userzy .

Czy ktoś z was tam gra, czy jest tam Polska aktywna gildia lub czy może jest tam gildia z tego forum ?

Kogo polecacie na początek gry dla nowicjusza ? zastanawiam się nad : Paladyn ,Hunter ,Druid tak aby ciekawie się grało i fajnie expiło i insty żeby też nie były jakimś problemem a i aby pvpo było ciekawe a nie 1 hit i leże ;p

1.Cały serwer jest polski więc gildie też są.O gildii forumowej nic nie wiem.

2.Polecam Hunta lub Palladyna.Hunter ma peta z którym expienie jest banalne na instach robi zawalisty dps i na pvp daje rade.Palladyn to samo tylko ze zamiast peta ma heala i bańkę(tarcze którą absorbuje obrażenia) PAlladyn może healować na pvp jak i na pve jak i DPSowac i tankować w pve

Sprobuj sobie zagrac palladynem nie wymaga on wiekszego myslenia na wotlku. Jest dosc ciekawy.ma duze survi, sprawdza sie w 3 rolach: dps,tank,heal oraz w pvp jak i pve, naprawde latwo go ogarnac .

Siemka,tak jest gildia z tego forum nazywa sie Legalize.Pm do Tankzorek jakby co ;].

Postanowiłem jednak iż będę grywał hunterem i własnie wczoraj go zrobiłem Blood Elf Hunter już 6 lvl ;pp i teraz pytanie jaki hunter najlepszy BM,MM czy survi i jak skille i talenty ładować ?

Zależy mi na dobrym PvE i w miarę PvP żeby po prostu była frajda z gry i wszędzie bym mógł uczestniczyć i miał naprawdę dobry DMG. Fajnie by było gdyby ktoś zapodał linka do poradnika albo do odpowiedniego drzewka talentów ;p

Witam otóż od dzisiaj zaczne grać na sunwell tylko pytanie do was userzy .

Czy ktoś z was tam gra, czy jest tam Polska aktywna gildia lub czy może jest tam gildia z tego forum ?

Kogo polecacie na początek gry dla nowicjusza ? zastanawiam się nad : Paladyn ,Hunter ,Druid tak aby ciekawie się grało i fajnie expiło i insty żeby też nie były jakimś problemem a i aby pvpo było ciekawe a nie 1 hit i leże ;p