Nowy Nostalrius(Elysium PVP) WOW

Witam jak w temacie na dniach powraca Nostalrius W starej wersji a chwile potem fresh serwer z ekipa Nosta startujący z progresem do MC a w związku z tym chciałbym zapytać czy szykuje się jakieś Polskie community i po jakiej stronie bo fajnie było by zebrać jak największą liczbę rodaków i iść razem z progresem serwera a nie jak to zwykle na Vanilli gildyjna zabawę zakończyć na prepaid instancjach. Byc może jakieś cale gildie wybierają się właśnie na ten serwer? Myślę ze z hypem Nosta i jego ekipa populacja serwera będzie +15k

online a jako ze serwer stoi w Rosji to to będzie nie do ruszenia przez Blizzard tym razem. Pozdrawiam

Siemanko. Ja myślę, że zacznę właśnie na tym serwerze. Wiadomo konkretniej kiedy startuje serwer? Jest już oficjalna strona? Strona Ally jak coświęc w grze możemy sie złapać ;)

grał bym ale długo on stał nie będzie blzzard wie że jest "We are awere that nostalruis is ative on another name and some stepps has been made to this issue" tyle w temacie.

grał bym ale długo on stał nie będzie blzzard wie że jest "We are awere that nostalruis is ative on another name and some stepps has been made to this issue" tyle  w temacie.

Dokładnie, sukcesem będzie jak dotrwa do nowego roku i coś czuje że tym razem twórcom nostalriusa oberwie się i to porządnie po kieszeni

Zobaczymy jak to wszystko się rozwinie ale tak jak pisałem, nostalrius nie doczeka 2017 roku

W sumie to pogralbym, rogalem, pamietam ten balans na vanilli, wbijam z ambusha w goscia i pada na hita lub na dwa, fajnie by było wrócić chociaż na miesiąc

Spokojnie panowie Blizzard akurat w Rosji ma tyle do powiedzenia co my na temat katastrofy w Smolensku:D tam serwer jest nietykalny to jeden z najstarszych serwerów vanilla czyli Valkyrie Wow (Elysium Wow) wiec na pewno będą nie do ruszenia bo wiecie jak Rosja ma w poważaniu resztę świata i to czy u nas jest coś legalne czy nie. Ja osobiście po cichu liczę ze jakaś gildia w całości przeniesie się na nosta i bedzie nas naprawdę Sporo żeby skończyć wszystkie 40man raidy.

grał bym ale długo on stał nie będzie blzzard wie że jest "We are awere that nostalruis is ative on another name and some stepps has been made to this issue" tyle  w temacie.

Blizzard wie przecież o każdym serwerze prywatnym, żaden się nie kryje i nie musi, bo Blizzard zainteresuje się nim tylko kiedy będzie zbyt popularny. Co do tych serwerów z Rosji nie byłbym taki pewien bo pozwac twórców mogą nawet gdyby na Syberii mieszkali

Robicie nic niewarty hype, sprawa po czasie ucichnie i tyle.

Witam

Z tego co wiem mają zostać otwarte 3 servery:

Nostalrius PvP - coś mi się obiło, że będzie transfer postaci ze starego Nostalriusa.
<div>
	<div>
		<div>
			Nostalrius PvE
		</div>

<div>
			Elysium PvP - świeży server.
		</div>

<div>

</div>

<div>
			Napewno odwiedzę Nostalrius PvP lub od zera na Elysium PvP. Jeszcze się zastanawiam.
		</div>

<div>

</div>
	</div>
</div>

Nie pamiętam, żeby ktokolwiek ruszył serwer stojący w Rosji. Także tym razem będzie inaczej.

Witam jak w temacie na dniach powraca Nostalrius W starej wersji a chwile potem fresh serwer z ekipa Nosta startujący z progresem do MC a w związku z tym chciałbym zapytać czy szykuje się jakieś Polskie community i po jakiej stronie bo fajnie było by zebrać jak największą liczbę rodaków i iść razem z progresem serwera a nie jak to zwykle na Vanilli gildyjna zabawę zakończyć na prepaid instancjach. Byc może jakieś cale gildie wybierają się właśnie na ten serwer? Myślę ze z hypem Nosta i jego ekipa populacja serwera będzie +15k

online a jako ze serwer stoi w Rosji to to będzie nie do ruszenia przez Blizzard tym razem. Pozdrawiam