CzyBardowie są na tym serwie?Albo na tym polskim?
Bard to ta nowa klasa, ta ? Jeśli tak to na razie przez jakiś czas będzie tylko na globalu
CzyBardowie są na tym serwie?Albo na tym polskim?
Bard to ta nowa klasa, ta ? Jeśli tak to na razie przez jakiś czas będzie tylko na globalu
Tak. I taka dosyć OP postać (overpower). Moby na 1-2 hity składa.
@Revolutio, ja 2 miechy nabijałem 32lvl. Jak więc możliwe jest wbicie max lvl w tydzień?
@Revolutio, ja 2 miechy nabijałem 32lvl. Jak więc możliwe jest wbicie max lvl w tydzień?
Oj możliwe, sam się dziwiłem, ale to prawda. Nowy patch nie pamiętam kiedy wyszedł. A gdy ja się logowałem coś koło tygodnia później widziałem w gildii Barda lvl 51, więc max. Zresztą wydaje mi się, że teraz łatwiej jest bić lvl. Kiedyś by wbić ten 42, czy później 47 było trzeba się namęczyć i to całkiem długo. Po nowym patchu z 47 na 51 było można mieć w jeden dzień. Jak chce ktoś info odnośnie czegoś z allodsa z oficjalnej wersji, to podeślijcie PW to postaram się odpowiedzieć.
Edit. A jeszcze odnośnie lvla. Teraz są tzw. "Lucky moment" coś jak darmowy exp na określony czas. Admin najczęściej w weekend na cały dzień lub parę godzin daje np. 2x więcej expa z mobów, 2x z questów, 2x repki itp. Więc jest łatwij. Plus jak odpalisz scrolla na expa to masz 4x więcej expa.
Aż mnie naszła ochota na powrót do AO
Jak ktoś by mógł podrzucić na gg plik mfc100u.dll bo mi go brakuje z jakichś niewyjaśnionych przyczyn.
Gdyby ktoś był zainteresowany ja zaczynam grę na Oficjalu pisać na gg 2539439.
Chciałbym wyjaśnić, co miałem na myśli mówiąc "polski serwer Allods". Pomyliłem się z polskim prywatnym serwerem z RuneScape. Ot cała tajemnica
@Titan92 nie mam GG, więc tutaj napiszę. Też zamierzam grać właśnie na oficjalu po stronie Imperium, Bardem. Będę miał nick Morgarthe.
To podrzuci mi ktoś plik mfc100u.dll czy nie ?
Jak widać, nie Albo nikt go nie ma.
@Revolutio, grasz jeszcze w Allods? Jeśli tak to z przyjemnością bym się do waszej gildii przyłączył jeśli miejsce tam macie. Już mam 9lvl bardem, co na początku Open Bety miałem go w 2 dni Super szybko się expi, z czego się niezmiernie cieszę ^^. W ostateczności do jakiejś gorszej polskiej się dołączę, więc problemu nie ma.
@Revolutio, nie wiem jak możliwe jest wbicie maxa w tydzień... skoro ja będąc w lucky moments, i faszerując się scrollami, wbiłem (chyba) 17lvl, później exp był strasznie wolny, i monotonny (quest za questem), i nawet nie chciało mi się myśleć, co będzie na takim 30+
mam skromne pytanie gdzie mogę spotkać graczy(Aktualnie gram w Imperium i siedzę w nezebgard i widzę graczy lecz mam nadzieje że to nie główne mijsce spotkań ponieważ to co tu widać to garstka osó.
@Titan jaki masz nick? Też gram w Imperium.
@up Szklona:)
Ok, dzięki. Jutro zaproszę cię do przyjaciół, bo teraz z komórki piszę. Aha, jaką klasą grasz?
@Dwarfar, to i ja z chęcią powrócę do Allods, mój nick to Arnsky, będę grał Wardenem, bądź Summonerem (jeszcze nie wiem).
Dobra, zaraz was zaproszę.
Takie moje pytanie czy duzo gra osob w allodsa ? Z tego co slysze to czasem wieje pustkami
Gra wystarczająco dużo, by pojść na jakąś Instancję, pobić bossa lub z kimś pogadać. Najwięcej z czego widzę, to są postacie z 51 levelem (max). Niestety nie są skore do pomocy, craftują i znajdują w Astralu legendarne przedmoty, czasem na PvP się pobiją i tyle. Często w miare inkarnacje chodzą, rzadziej nowsi gracze.

We're the only Allods server currently running 3.0.00.57.1 and we plan to continue to update our servers with more content. We've got a highly skilled team of developers and our rates are as follows:
5x Drops
5x Mob EXP
2x Quest EXP
Astral Ships, Wars, etc. are all enabled. We've also got the battlegrounds working for those of you who love PVP matches.
Currently our server is in a closed testing stage so that we can insure stability and quality here at Midgard Allods.
In order to join in on our closed beta simply register an account and create a post in the following section:
After such we'll make your account active and you'll be able to log-in and help us test things out to insure stability and quality for the future players when we open our doors.
Note:
Closed Beta DATA/CHARACTERS WILL be wiped.
Open Beta DATA/CHARACTERS WILL NOT be wiped.