Nowy P-SERVER Allods Online!

357fs5z.jpg

We're the only Allods server currently running 3.0.00.57.1 and we plan to continue to update our servers with more content. We've got a highly skilled team of developers and our rates are as follows:

5x Drops

5x Mob EXP

2x Quest EXP

Astral Ships, Wars, etc. are all enabled. We've also got the battlegrounds working for those of you who love PVP matches.

Currently our server is in a closed testing stage so that we can insure stability and quality here at Midgard Allods.

In order to join in on our closed beta simply register an account and create a post in the following section:

Apply for closed beta

After such we'll make your account active and you'll be able to log-in and help us test things out to insure stability and quality for the future players when we open our doors.

Note:

Closed Beta DATA/CHARACTERS WILL be wiped.

Open Beta DATA/CHARACTERS WILL NOT be wiped.

Mógł byś opisać coś więcej:

-Ile Online

-Ile max lvl

-Jakieś eventy

Po zobaczeniu literki P myślałem że chodzi o Polski serwer. a tu prywatny i na dodatek autor tematu wysilił się bardzo słabo. Nawet nie przetłumaczył na język polski całego opisu. Mimo wszystko pewnie się skuszę i zajrzę na ten serwer.

@up Jeśli kolega zobaczy co słychać na servie prosił bym abyś w skrócie coś opisał więcej.Ponieważ jak już pisałeś autor tematu nie podjoł się wyzwania aby przyciągnąć graczy z forum ;)

Tu jeszcze beta jest?

A ja się nie skuszę, nazwa na prawdę jest nieoklepana. :D

Postaram się zobaczyć co i jak na tym serwie wygląda. W Allodsa grałem sporo więc powinienem wyłapać co i jak się prezentuje.

Gdyby postarali się zadbać o ten serwer, pewnie długi czas by pociągnął i graczy nie stracił. Tylko jacy są naprawdę admini, bo od nich wiele zależy. Też może bym się skusił po raporcie Xaorusa :)

Ktoś testował ? moze się podziielić opinią o servie? Bo ja sciagam teraz klienta JustOds Alldos inny p-serv wiecc dopiero za 2/3h bede mogl testnąć ten

W Allodsa na tym serwie nie grałem, ale grałem na privie Rohana od nich i powiem tak:

Jeżeli będzie to samo co tam liczcie na bardzo częste crashe, trwające od kilku hr do paru dni.

Hehe... nie no super, ściągnałem grę, wypakowuję klikam, szukam startera, nie wiem czy to było to czy nie, lecz nie da się uruchomić bo brakuje jakiegoś pliku.... Lepiej poczekać do OB

Wchodzisz w folder bin i tam masz launchera.

Co tutaj ukrywać nie jest źle jak na razie. Obawiam się tylko, że z tak wysokimi ratami zanim zdobędziemy przedmioty z reputacji już będzie trzeba je zmieniać... To jedna z niewielu gier gdzie im mamy wyższy poziom tym stajemy się słabsi.

Jeżeli ustabilizują serwer i będzie nas trochę więcej grało, to też mogę się przyłączyć :)

Na chwilę obecną w Novo pustki. Nie mniej wszystko sprawuje się całkiem nieźle. Lagów brak, nie zauważyłem żadnych braków w porównaniu z Globalem, więc jedynym "ale" jest ilość graczy, która niejako nie jest zależna od twórców serwera. Zobaczymy co będzie później.

ja testuje JustOds Aldosa OBT wprowadzili jak u nich na servie wyglada sytuacja to powiem jjak się logne bo naprawiają bugi ;)

Na gPotato EU grałem właśnie w Lidze, dobiłem paladyna do 32lvlu i mi się znudziło, chętnie powrócę, ale tym razem na priva. Może dam radę dobić do 40lvla :D

http://www.justods.net/ testuje aktualnie ten serv wlasnie naprawili jakiegos buga i działa znowu hmm aktualnie chyba raty x15 ale po obt maja byc x8 dość spore. Aktualnie mam dopiero 10lvl i wsio dziala okaze się pozniejj co i jak. co do ludzi narazie dość pusto ale widze sporo reklamm zrobli miedzy innymi elitepvper/ragezone wiec się poczeka zobaczy jak ktos ma zamiar tutaj pograć gg/pw

A ja Wam polecam zagranie na official. Wbić maxa to nie problem. Niektórym udało się to w niecały tydzień po wprowadzeniu patcha z nową klasą. Po połączeniu serwerów graczy jest całkiem całkiem. Wiem, że na prywatnym byłoby szybciej, ale na prawdę spróbujcie na globalu. ;)

Czy

Bardowie są na tym serwie?

Albo na tym polskim?

gralem jeszcze na staaaarym alddosie czyli 2 lata temu max mialem 3 charki ale na globa jakoś mi się wracać nie chce ;) to juz nie ten aldos co kiedys

@Dwarfar jakim polskim?