Wiatam
Zawitał do nas nowy patch dodający sporo do engamu
zmienia efekty animacji i wygląd niektórych rzeczy poprawili też dźwięki Zombie i Blood effect
Wiatam
zmienia efekty animacji i wygląd niektórych rzeczy poprawili też dźwięki Zombie i Blood effect
Fajnie, że zmieniają kolorki, animacje, itp. To napewno najwieksza wada tej gry:D
No i dodają moby nowe do bossów. Czyli ktoś miał łatwiej przechodząc bosa wczoraj bo dziś już dodali szlieketa który przywołuje potwory.
I ktoś mi jeszcze powie, że to jest gotowe 3 akty testowane w OB?
Zanim wyjdzie akt 4 pozmieniają jeszcze akty obecnie dostępne tak bardzo, że powinni zrobić wipe zanim wypuszczą gre z OB.
największą wadą tej gry jest słaba optymalizacja i to powinni naprawić.
to dalej faza testów nie wiem czego wy nie rozumiecie w słowie BETA nie ważne czy zamknięta czy otwarta beta to beta... To normalne że brakuje rzeczy a inne będą zmieniane po to jest beta
czepiać to się można jak by to był full realease
@up no fakt jak nie wylacze okien chatu i ludzie zaczynają spamować to FPSy spadają na łeb na szyje
Największy problem z optymalizacją jaką mam, to w przypadku gry z postaciami spamującymi czarami (powód dla którego nie gram w Party) i Bossami (Piety,Vaal). Poza tym nie jest aż tak źle, nawet grając na starożytnym jednordzeniowym laptopie z kartą graficzną Intela.
Dzięki patchowi totalnie nie mam pojęcia co jest czymś (zwłaszcza gemy wspomagające). Grafika kamyków jest trochę... ciężka do odczytania.
Miałem na myśli tylko party, 6 osobowe party na The Ledge, Dock, czy na mapkach i spam czarami czy też granie z summonerami jest najgorsze.
Wiem o czym mówisz, na samą myśl o tym dostaje dreszczy... jeden Nekromanto-Mag sprawia że mój komputer smaży się na wolnym ogniu. podobnie z graniem w grupie.
Dzięki patchowi totalnie nie mam pojęcia co jest czymś (zwłaszcza gemy wspomagające). Grafika kamyków jest trochę... ciężka do odczytania.
Z tym, że teraz każdy kamyk (z tego co widziałem) ma swój własny art [w sensie: jeden skill=jeden art]. Jak się ktoś nauczy, to po samym obrazku będzie wiedział co to mu tam w skrzynce leży...
niw eidze problemu.. support ma zloty pierścień (otoczkę) a skill nie
moim zdaniem ładniej wygladaja
Wczoraj poczytałem i nie będzie zmiany lotu w pt, a to lipa :>, złodziejstwo jeszcze bardziej się rozwinie
to trzeba zacząć grać w party ze znajomymi albo na ts, loot by name i bez problemu.
NO NINJAS ja gram w PT z kolegami wiec nie mam problemu z stealem loota
ale czasami trzeba grać z randomami wtedy trzeba być czujnym
No zalezy od party. ale ogolnie powinno byc tak, że loot rarity dłużej czeka aż go podniesiesz. bo bijesz moby a typ zbiera sobie co lepsze, albo idzie przodem i zbiera co lepsze rzeczy.
Ogólnie party w PoE jest troszke zbyt chaotyczne i niedopracowane.
Najwieksza wada to to, że mozna dołączyć do party w każdym momencie. Powinno byc cos jak instancje. Gotowe party i wchodzimy w teren. A nie: oo brakuje mi tego questa, party, oo robią juz bossa, join. I quest z głowy.
nie no to jest fajne właśnie że możesz dołączyć do party w każdej chwili nie marnując czas:D Gra nie wykorzystuje jakiegoś RPG systemu rodem z DnD wiec nie ma powodu ustawiania się przed dunami
Wiatam