Witam.
Dość długo zabierałem się do zagrania w (podobno) najlepszego darmowego obecnie mmo na rynku. Jak wiadomo niedawno wszedł nowy patch 3.0, a co za tym idzie jedne klasy dostały powera, a inne wręcz przeciwnie. Spodobały mi się 3 klasy, a mianowicie: Spiritmaster, Assassin, Ranger. Tak, tak jest to kolejny temat z cyklu "Jaką klasę wybrać", ale będzie krótko i na temat
Interesuje mnie klasa, typowo pod PVP - tak, tak wiem, nie ma najlepszej klasy.. Liczy się tylko skill, potem Gear itd. itd. ale zauważyłem to już w niejednej grze mmo, że i tak zawsze znajdzie się jakaś klasa, która jest lekko OP, więc podejrzewam, że i tutaj tak jest. Czytałem, oglądałem mnóstwo filmików na YT z w/w klasami na PVP i każda ma w sobie coś unikatowego dlatego nie mogę się zdecydować. Wy jako "Veterani" tej gry pewnie znacie już odpowiedź na nurtujące mnie pytanie, które brzmi: Jaką klasę wybrać?
Dodam iż dla mnie nie ma znaczenia, czy gram w zwarciu, czy ranged Liczę na waszą pomoc.
Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy jeśli na koncie został zakupiony i aktywowany GoldPack to konto otrzymuje status "Veteran" na zawsze?
Pozdrawiam, Arazziel