Witam za jakis miech lub cos kolo tego wyjdzie nowy patch. Oczywiscie to tylko plotki jednak wiele osob mowi mi ze DK dostanie sporego nerfa. Jest sens robic rolla na Mage arcane ( wydaje mi sie ze ma najwiekszy dmg w grze poki co).Jestem pewien ze wy macie wiecej doswiadczenia w tym niz ja dlatego pytam . Czy czekac co pokaze nowy patch. Pozdrawiam.
Nowy patch, pare pytan
Każda klasa ma jakieś wady i zalety, a Blizzard bardzo się stara wszystkie odpowiednio zbalansować. Jeżeli chodzi o pve DK może robić za tanka i dps, kiedy mag tylko za dps. Reszta to osobiste preferencje. Graj tym czym Ci się fajnie gra
Arcane mage best dps. Oh god. Najwiekszy dps w tej grze mają na chwile obecną forst mage i affi lock. Arcane mage nigdy w zyciu
Witam za jakis miech lub cos kolo tego wyjdzie nowy patch. Oczywiscie to tylko plotki jednak wiele osob mowi mi ze DK dostanie sporego nerfa. Jest sens robic rolla na Mage arcane ( wydaje mi sie ze ma najwiekszy dmg w grze poki co).Jestem pewien ze wy macie wiecej doswiadczenia w tym niz ja dlatego pytam . Czy czekac co pokaze nowy patch. Pozdrawiam.