Nowy patch w BDO

Nowy dzień - nowe zmiany.

Już dzisiaj zmiana na AH, kolejny boost berserka oraz wizzarda i wiele wiele innych...

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/93180-patch-1506-siege-war-postponed/

W końcu zmiany na marketplace, w końcu zmiany związane z mailem - przycisk który odbiera all itemy :D Teraz sausany mogę farmić cały czas.

Sorc dostał nerfa na dark flame :D Tzn. teraz działa tak jak powinien :P

W końcu zmiany na marketplace, w końcu zmiany związane z mailem - przycisk który odbiera all itemy  Teraz sausany mogę farmić cały czas.

Sorc dostał nerfa na dark flame  Tzn. teraz działa tak jak powinien 

Zobaczymy z tym nerfem - dam ci znać jak dzisiaj kilku zaczepię :D

Co do odbioru maila - super do tego zmiana z AH ... noooo chyba w dobrym kierunku idą

Zobaczymy z tym nerfem - dam ci znać jak dzisiaj kilku zaczepię 

Co do odbioru maila - super do tego zmiana z AH ... noooo chyba w dobrym kierunku idą

Dzisiaj?
Patch w piątek :D

Ta zmiana z AH super dla mega bogaczy , ktorzy stana sie jeszcze bardziej op niz teraz :) W koncu kto bogatemu zabroni ustawic bida 150 milionow za ogre ringa ... Przez pierwsze 2 -3 tygodnie nikt ze "sredniakow" nic nie kupi moze pozniej jak sie ustatkuje . Przed patchem o ile miales szanse kupic cos na b po patchu zapomnij bez miliardow w kieszeni

Dzisiaj? 
Patch w piątek  

kurde ... w piątek ... myślałem że dzisiaj :(

mogłem zostawić postać żeby koksała

Wg mnie sytuacja szybko się ogarnie bo ludzie trzymają po kilka liverto własnie na okazję tej zmiany na AH

Mowa jest jeszcze o zmianie zasady kalkulowania maks. hp przy lvlowaniu. Będzie się to tylko tyczyć lvli wbijanych od dnia wprowadzenia patcha? Tzn załóżmy, że mam teraz 50 lvl i 2000hp to po patchu zmienią mi na powiedzmy 2300? Czy będę musiał zrobić nową postać?

Mowa jest jeszcze o zmianie zasady kalkulowania maks. hp przy lvlowaniu. Będzie się to tylko tyczyć lvli wbijanych od dnia wprowadzenia patcha? Tzn załóżmy, że mam teraz 50 lvl  i 2000hp to po patchu zmienią mi na powiedzmy 2300? Czy będę musiał zrobić nową postać?

na bank zmienią wszystkim postaciom nawet już tym zrobionym wcześniej

W środę wyjdzie bardzo ciekawy patch. Moim zdaniem będzie, to jeden z lepszych update w grze.

1. Zostaną dodane 2 klasy Ninja i Kunoichi.

2. Black Market... na tę rzecz czekałem od dawna. Będą, to npc którzy pojawiają się w nocy w różnych miastach i będzie u nich możliwość kupna boss eq, gemów, kamieni etc

Do tego na KR biorą się za morski content:

Along with their update on ocean graphics, Kakao games have announced a new expansion called "Prelude to Voyage : Magoria Naval Warfare"

To roughly translate, the new update will have grand ocean and new continent that is as big as our current land, ocean monsters, new fish and naval battle is also said to be implemented.

You can build a new ship, shoot cannons while travelling the ocean, efficiently ship trade cargos and upgrade your ship by adding more parts to it.

You can also explore the under water and gather.

iirc, the new land was suppose to be just a trade post where you can't physically enter, but can trade.

Jest to dopiero początek zmian, ale zapowiada się dosć ciekawie.

Na KR system pływania już został zmieniony i aktualnie wygląda, to tak.

Nowy dzień - nowe zmiany.

Już dzisiaj zmiana na AH, kolejny boost berserka oraz wizzarda i wiele wiele innych...

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/93180-patch-1506-siege-war-postponed/