Nowy portal o LoL'u

Całkiem niedawno powstał nowy portal poświęcony grze League of Legends. Jest bardzo przejrzysty i zawiera dużo informacji. Co prawda prace/poprawki nadal trwają ale już teraz zachęcamy do rejestracji. Nie lada gratką może być dla Was konkurs, w którym otrzymać można ponad 800 RP ! Reszty dowiecie się już na stronie. Miejmy nadzieje, ze nawiążemy współprace między portalami dzięki czemu rozszerzymy grono użytkowników.

Strona: www.lol-center.pl

Na co kolejna strona o lolu skoro już jest jedna + polski support?

A ten konkurs Polec nas jest po prostu za***isty.

A szczególnie to:

Punktacja:Każdy temat promującym forum - 3 pkt.Każdy zarejestrowany nowy użytkownik z linku polecającego - 1 pkt.Każde nowe konto do League of Legends ( X ) zarejestrowane z przycisku u góry strony i po osiągnięciu na nim 5 poziomu - 5 pkt.

Nie umieściłem tutaj linku polecającego więc w czym problem ? IMO stronka jest lepsza niż leagueoflegends.pl ponieważ jest przejrzysta i nie ma na niej takiego bałaganu. OFC już ktoś hejtuje. A konkurs imo jest dobrym pomysłem.

dobrze, że napisałeś imo. wielki plus za kopiowanie newsów z oficjalnej strony! naprawdę świetny pomysł!!! konkurs też ftw. To okienko "zachacza" o button - popraw to! TWOJE imo jest śmieszne - akceptujesz tylko pochwały a w tym przypadku nie ma czego chwalić. Peace!

Nie skopiowałem ani jednego newsa ze strony głównej ... Newsy zawsze są do siebie podobne bardziej lub mniej. Przecież na czymś trzeba się opierać.

Super stronka polecam! 1000 razy lepsza od lol.pl!

Super stronka polecam! 1000 razy lepsza od lol.pl!

Konto założone, specjalnie żeby napisać w tym temacie? Good One *thumbs up*

Według mnie strona jest mniej przejrzysta, poza tym nie ma połowy informacji jak np. skille summonera itp.

Fajna stronka

widac ze troszke czasu spedziles nad strona Ctrl+C ctrl+V z innych stron jak juz chciales to zrob skille po polsku a nie wklejasz z innych stron. A i widac ze umiesz komiowac szablony gratulacje. Jezeli chcesz miec profesjonalna strone to moge ci pomoc jestem grafikiem komputerowym amatorem:P ale umiem co nie co. dam ci taka mala podpowiedz robisz avatara postaci i klikajac na nia zrob hiperlacze i zalozmy zalecane mu itemy albo jaki bulid dla niego jest najlepszy to jest bajer gdzie jeszcze nie ma nigdzie i oczywiscie all po polsku.

Całkiem niedawno powstał nowy portal poświęcony grze League of Legends. Jest bardzo przejrzysty i zawiera dużo informacji. Co prawda prace/poprawki nadal trwają ale już teraz zachęcamy do rejestracji. Nie lada gratką może być dla Was konkurs, w którym otrzymać można ponad 800 RP ! Reszty dowiecie się już na stronie. Miejmy nadzieje, ze nawiążemy współprace między portalami dzięki czemu rozszerzymy grono użytkowników.

Strona: www.lol-center.pl