Nowy prywatny serwer Shaiya. Ep. 5.4 [ENG]

Shaiya Forgotten

Hello...

If you're looking for some change of those boring overpowered servers, take a peak into here Its a brand new server which is waiting for players to be played, i hope you Enjoy it, while it lasts...

Recently i've updated drops (some of them still needs to be moved around), fixed as many bugs as I've seen, discovered or has been reported to me.

Server still needs a little bit of work, but you know everything cant be perfect.

Also, Trying to make new map for Goddess pvping!!!

http://shaiyaforgottens.webs.com

* PvE/PvP

* Ep5.3 Server

* Dedicated Staff

* Lvl cap 70

* No Custom Stuff, Just Shaiya

* Debuffs, Everything in game

* Daily Events

* Improving every single day

* Everything is balanced, No overpowered gears or freaky lapises

* Working Ep5 Invasion System

Serwer jest nowy, więc potrzebujemy więcej graczy. Opis wklejam po angielsku, gdyż na serwerze obowiązuje język angielski [trade chat].

W skrócie po polsku :

-serwer bardzo podobny do Shaiya PL w ep 5.4 czyli:

*max lvl 70

*max lapis 7

*max eq - sety na 70 lvl ep5.4

-dodatkowo wszystko można wydropić w grze [moby/bossy]

-mozliwość farmienia "AP" już wkrótce - które będzie można wydać na np max staty.

-expi się dosyć szybko. przy plvlu niecała godzina, solo można się troche pobawić.

-z racji że nie ma uber lapisów - link wygląda podobnie do Shaiya PL [HPVII/ABSVII/etc]

-Monster Madness w każdą sobotę - godziny podane na forum.

-przeróżne eventy organizowane przez [GM] oraz [GS] z przydatnymi nagrodami.

-działa inwazja do PR/VR

-GRB w każdą niedziele o 20:00 [aczkolwiek to może się zmienić]

Tak od siebie, bardzo fajny serwer, nie ma uber klas - każdy jest równy. Bardzo przypomina mi PL z tą różnicą że nie mamy zbyt wielu ludzi póki co - no i nie trzeba wydawać tysięcy złotówek żeby się zrobić na PvP. Nie jest to mój serwer - ja tylko pomagam zachęcić ludzi do grania - zarejestruj się , pobierz , sprawdź sam/-a. W razie pytań/problemów możecie mnie znaleźć jako [GS]Devonish w grze[uoF] lub dev.devonish na skype. [Dla sprostowania gdyż zapewne wielu graczy z Shaiya PL będzie się zastanawiało - nie. nie jestem ten Devonish z PL. :D

I to chyba na tyle. Do zobaczenia w grze mam nadzieję. :D

ile ludzi online??

P.S

juz sie sciaga za 27 min bede mial ocenie ten server

Shaiya Forgotten

Hello...

If you're looking for some change of those boring overpowered servers, take a peak into here Its a brand new server which is waiting for players to be played, i hope you Enjoy it, while it lasts...

Recently i've updated drops (some of them still needs to be moved around), fixed as many bugs as I've seen, discovered or has been reported to me.

Server still needs a little bit of work, but you know everything cant be perfect.

Also, Trying to make new map for Goddess pvping!!!

http://shaiyaforgottens.webs.com

* PvE/PvP

* Ep5.3 Server

* Dedicated Staff

* Lvl cap 70

* No Custom Stuff, Just Shaiya

* Debuffs, Everything in game

* Daily Events

* Improving every single day

* Everything is balanced, No overpowered gears or freaky lapises

* Working Ep5 Invasion System

Serwer jest nowy, więc potrzebujemy więcej graczy. Opis wklejam po angielsku, gdyż na serwerze obowiązuje język angielski [trade chat].

W skrócie po polsku :

-serwer bardzo podobny do Shaiya PL w ep 5.4 czyli:

*max lvl 70

*max lapis 7

*max eq - sety na 70 lvl ep5.4

-dodatkowo wszystko można wydropić w grze [moby/bossy]

-mozliwość farmienia "AP" już wkrótce - które będzie można wydać na np max staty.

-expi się dosyć szybko. przy plvlu niecała godzina, solo można się troche pobawić.

-z racji że nie ma uber lapisów - link wygląda podobnie do Shaiya PL [HPVII/ABSVII/etc]

-Monster Madness w każdą sobotę - godziny podane na forum.

-przeróżne eventy organizowane przez [GM] oraz [GS] z przydatnymi nagrodami.

-działa inwazja do PR/VR

-GRB w każdą niedziele o 20:00 [aczkolwiek to może się zmienić]

Tak od siebie, bardzo fajny serwer, nie ma uber klas - każdy jest równy. Bardzo przypomina mi PL z tą różnicą że nie mamy zbyt wielu ludzi póki co - no i nie trzeba wydawać tysięcy złotówek żeby się zrobić na PvP. Nie jest to mój serwer - ja tylko pomagam zachęcić ludzi do grania - zarejestruj się , pobierz , sprawdź sam/-a. W razie pytań/problemów możecie mnie znaleźć jako [GS]Devonish w grze[uoF] lub dev.devonish na skype. [Dla sprostowania gdyż zapewne wielu graczy z Shaiya PL będzie się zastanawiało - nie. nie jestem ten Devonish z PL. :D

I to chyba na tyle. Do zobaczenia w grze mam nadzieję. :D