Nowy ranking gier

Witam.

Może podjąłby się ktoś przeprowadzenie ponownie takiego rankingu http://mmorpg.org.pl...king-mmorpg-3d/ .

Wiem, że są top gry na stronie głównej, ale chyba nie można temu ufać, bo gry się zmieniają a oceny są stare. W dziesiątych stronach są perełki, które są nadal aktualizowane i ludzie grają, przybywają, a tu co? Na pierwszych stronach: Nostale, BoI, 9Dragons, Jade Dynasty, Flyff, Kal i wiele innych gier, które już się skończyły albo po prostu nie są warte uwagi a oceny zapewne wystawione za czasów CBT.

Dzięki temu rankingowi od razu można by się dowiedzieć jak jest z populacją, w co gra najwięcej ludzi z forum itd.

Heh nie wiem czemu ktoś tu przeniósł. To miałaby być ankieta na forum, użytkownicy najpierw zgłaszają popularne gry a potem wszyscy głosują na najlepszą.

Ewentualnie reset ocen na stronie, ale to chyba nie wchodzi w grę :P

Hmm, pomysł ciekawy. Może zorganizujemy ocenianie gier, które zostały dodane do spisu przez ostatni rok, półroku. Co sądzicie o takim pomyśle?

Jak najbardziej ZA :P

Ja być za.

Za

ja też za :)

jestem za stare musi odejść czas na nowe :lol:

It's time for changes! :D

Jestem za ;3

Takie coś można zrobić z bazy gier jaka jest na stronie. Tak samo działa to na mmosite i innych. Każda gra ma swój "profil" a tam ocena.

Wystarczy by admin wstawił skrypt zestawiający te oceny. Nawet pasowałoby to jako widget na głównej

Przykład z mmorpg.com

Ojt7j.jpg

@up

+1

Hmm, pomysł ciekawy. Może zorganizujemy ocenianie gier, które zostały dodane do spisu przez ostatni rok, półroku. Co sądzicie o takim pomyśle?

Ooo dobre na przykład takie zakładki Najlepiej oceniane MIESIĄC---6 MIESIECY---ROK---ZAWSZE.

Jestem za

Moze cos w stylu rankingu na mgsm?

@down niby tak, to tylko sugestia :)

@e a przecież można to aktualizować.

@up, wiesz, najpopularniejsze nie znaczy najlepsze. Wokół wielu gier robią tyle szumu, a potem jest zonk.

@up, wiesz, najpopularniejsze nie znaczy najlepsze. Wokół wielu gier robią tyle szumu, a potem jest zonk.

Tak właśnie jest jeśli w rankingu pojawiają się gry, które jeszcze nie wyszły. Głosy na nie oddane to jeden wielki hype. W przykładzie podanym przeze mnie powyżej jest taka zakładka "development" i tam właśnie jest taki badziew.

Ale u nas są osobne spisy gier i ich rankingi: 3D (gry które wyszły) oraz ZAPOWIEDZI MMO (gry które jeszcze nie wyszły), więc nie ma opcji, żeby gry, które jeszcze nie wyszły były w jednym rankingu z tymi released..

Jak najbardziej za !

Zaa