Nowy Rok

Na wstępie chciałbym Wszystkim użytkownikom życzyć Szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku!

Leniwy jestem, wymyślać się nie chce, więc wklejam tu życzonka z neta :P

Niech petardy zabłysną

wysoko na niebie,

niech Nowy Rok szczęściem .?*.

spłynie na Ciebie, .?*.

a los nigdy nie zostawi .?*..?*.

Cię w potrzebie. .?*..?*.

_¸.?*´¨)_________..*._____¸.?*.

___¸.?*._______.$____¸.?´¸.?*)

¸.?´¸.?*)______$_.$__.*.¸¸.?*´*

*.¸¸.?*´*_____.$__$____....*.

___...*.______$____$_____.$

____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$

___$__$______$____$___$____$

__$____$_____$$$$$$__$______$

_$______$____$___ $_$$$$$$$$$$

$$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$

__$____$_____$____$___$$$$$$

__$$$$$$_____$$$$$$___$____$

__$____$_______$$_¸.?*_$$$$$$

__$$$$$$_______¸.?*´¨)_$____$

__$____$_____¸.?¸.?.*.)__$$$$$$

__$$$$$$______*.¸¸..?*´*__.$$

____$$_¸.?*´¨)____¸.?*´¨)__$$

____$$___¸.?*___¸.?*______¸.?*

____$$¸.?´.?.*.)___¸.?´¸.?.*.)¸.?´.?.*

____$$*¸..?*,.*__*.¸¸..?*´*_*_

____$$...*.._______..*.._..*.¸¸..

Upojnego Sylwestra .?*.

oraz

pomyślności i szczęścia .?*.

w "Nowym Roku 2010".*.

Życzy Kinya11 !!!

Macie jakieś postanowienia Noworoczne?

Ja sobie postanowiłem, że będę dbał o sprawność fizyczną i znajdę więcej cierpliwości :P

A Wy? Pochwalcie się!

Jeśli temat napisany w złym dziale, proszę o przeniesienie.

Życzę wszystkiego naj :*** moje słitaśne koteczki.

Postanawiam grać mniej niż 18h na dobe :)

Dziekuje i rowiniez wszystkiego najlepszego ;* KC sisiaczki ;d

Ja postanawiam ,ze nie bede sie dalej pieprzyl z tym PC i daje se spokoj jezeli cos nie dziala.

Lece sie szykac na dżampreze .

Wy tez no exp go party ^^

Ja postanowiłem nie grać tyle i wiecej czasu przeznaczyc na przyjaciol i nauke ;p. Wszystkiego naj... Misiaki w nowym roku.

my girl wants to

party all the time

party all the time

party all the time

my girl wants to

party all the time

party all the time

party all the time

Ja nie postanowiłem nic bo po co się niepotrzebnie ograniczać, pozatym i tak bym tego nie dotrzymał tak jak 99% ludzi.

BTW.

HAPPY NEW YEAR!

Ja jakos nie mam zadnych postanowien , ale zycze wszystkim Szczesliwego Nowego Roku !!

:D:D

Nawzajem

co do postanowień to: znajdę sobie w końcu jakiegoś mmo w którym zabawię więcej czasu

ograniczę kompa a zacznę trenować

ograniczę kompa i znajdę sobie w końcu dziewczynę nie na raz

ograniczę kompa i znajdę czas na inne pożyteczne rzeczy (to się nie uda)

Szczęśliwego nowego roku!

Moje postanowienia:

-Przywiążę się do Guild Wars

-Będę czytał więcej książek (a lektury olewam).

-Postaram się utrzymać na takim samym, dobrym poziomie w szkole a po wakacjach zwiększam power.

@Grognak - No racja! A bym zapomniał.

Postaram się być lepszym człowiekiem, ograniczyć męczenie członka :D

Szybkiego lvla wbijania, odkrycia uber builda, mniej noobów na serwerze, mniej metińczyków/tibijczyków, Systemy M4 PTW GBB RIS/RAS NKWD SOPMOD wam życzę :D

Ja nic nie postanawiam, ale życzę wam zdrowych, spokojnych lvli i oczywiście szczęśliwego nowego roku! :D

Wszystkiego najlepszego :-D

U mnie impreza sylwestrowa była naprawdę dobra- nigdy nie widziałem tylu fajerwerków puszczonych w ciągu 15 minut, atmosfera miła. A u was?

No cóż fajnie tylko gość oberwał chyba w rękę petardą :P myślał że nie wypaliła, podniósł a tu buum ^^ ale ogółem fajnie siedzę sobie popijam browara i nawalam w CA.

Siedzę w domu z kuzynką.

Starzy poszli na bal.

Od 8 1/2 czasu spędziłem przed kompem.

Popijam niedobrego Gingers'a imbirowego którego kupili rodzice zamiast szampana.

Kilka minut po północy rozwyła się syrena w remizie (na której sali odbywał się bal). Pożar...

Gdy wychodziłem popatrzeć na fajerwerki mój pies wyleciał za mną i zaginął.

Sąsiad wycelował petardą w płot naszego domu.

Znalazłem jakiś kurś (darmowy) gry na gitarze. Bardzo mi się przyda.

Bardzo fajny sylwek ;]

Przed północą mój stary "odpalił" szampana, już wtedy wiedziałem, że sylwek będzie kiepski >

Po północy, poszedłem na rynek w mieście, by popatrzeć na fajerwerki :) niby było miło, bo jakieś dziewczyny się do nas przyczepiły i sobie trochę pogadaliśmy, już myślałem że będzie nieźle, ale okazało się, że mają chłopaków...Wróciliśmy z kumplami do domu i siedzieliśmy sami w domu, bo nikt nawet nie zajrzał...

Jak mój stary poszedł spać, wziąłem jego alkohol, ale okazało się, że znajomi już wysiedli i musiałem się sam napić, a to jest straszne! Więc teraz siedzę przed kompem i zaraz będę pykał w A.V.A'e.

Mam jedno postanowienie noworoczne... Przestać pic, bo po wczoraj i w zasadzie jeszcze dzisiejszym dniu...

Umieram....

A na tym moim zadupiu to nawet nie ma kogo nowego poznać bo wszystkich się zna aż za dobrze :/

U mnie tez bylo spoko. W pustym gospodarczym kolegi ;D Przenioslo sie glosniki , PC , muza grala i git .

W alko-chinczyka sie zagralo (jazz 36 pole ^^) , dancing i slodycze .

U mnie sylwek był nawet fajny. :P Tak jak inni Życzę Wszystkiego najlepszego wszystkim. :P:) Gdy była 12 to nie poszedłem na rynek, tylko z balkonu miałem dobry widok, to się patrzyło. ;)

Bym wreszcie przestał siedzieć tyle na kompie, i wyszedł do ludzi! Jeżeli w szkole by się układało, byłoby bosko!

U mnie też rewelacja. Niby skromnie, bo zawitałem do znajomej wraz z kilkoma osobami, ale i tak było świetnie. No cóż, bieganie po lesie o północy jest raczej odmiennym sposobem na spędzenie sylwestra. Serdecznie polecam XD. Oczywiście - wszystkiego najlepszego!

A ja siedziałem w domu z bratem i piłem szampana. Mój tata kupił pedardy (chyba z 10) i wszystkie nie wypaliły. Pocieszyło nas tylko to że sąsiedzi puszczali duuużo petard.