Nowy Server PvP w Lutym - Zapraszamy do Gildii!

także dziś dołączam do gry ;) nick: Getsuga

20 lvl lancer

Erntell

Kto chce dolaczyc musi wysłać aplikacje do gildii (alt i z menu na dole wybieramy Social Menu/Guilds on Server -> tam wyszukujemy Loyalty)

Nie moge niestety zlozyc aplikacji mam jakas blokade do konca stycznia :/

Po opuszczeniu gildii trzeba odczekać 7 dni by móc dołączyć do kolejnej.

Witam ja też chętnie pograłbym ale jeszcze nie miałem do czynienia z Terą i tu moje pytanie czy przygarniecie takiego świeżaka:P?

Też jestem początkujący ale do gildii się dostałem bez problemu :)

Jakieś wymagania czy tylko składam i dołączycie mnie?

Jak się gildia nazywa ? Chciałbym dołączyć , Nick :Ciemny.

Gildia to: Loyalty

Mój poprzedni post wszystko wyjaśnia ;)

Witajcie!

Jak zapewne wielu z was wie (bądź też nie) prawdopodobnie wraz z wprowadzeniem F2P w lutym na Tera Online zostaną wprowadzone także nowe serwery a w tym także najprawdopodobniej nowy serwer PvP.

W związku z tym ja oraz paru moich znajomych postanowiliśmy przenieść się z obecnego już dość przeludnionego serwera Kilian na ów nowy (o ile taki powstanie) dlatego też zapraszamy wszystkich chętnych do zgłaszania się, poniżej pare reguł jakie chcielibyśmy przestrzegać:

~ Współpraca (mile widziana zrzutka na założenie gildii jako że będzie to nowy serwer)

~ W miare możliwości choć odrobina dojrzałości (preferujemy 18+)

~ Aktywność również w miare możliwości, wszak to tylko gra (choć przyznam że nasza paczka na początku planuje troche przypegować )

Nazwa gildii zostanie podana gdy już zostanie założona by nikt nam nie podpierniczył nazwy gdyż będzie to nazwa znana z paru innych gierek gdzie kiedyś nasza paczka grała m.in. z Tibii oraz WoWa.

Kontakt gdzie możecie szukać informacji na w/w temat oraz zgłaszać swoją kandydaturę poniżej:

Teamspeak server: spoxter.hopto.org

bez hasła chyba że zacznie robić się burdello to się założy

(nie zawsze online - głównie w dzień)

email: spoxters@gmail.com

Także możecie zgłaszać się tutaj by podbijać temat oraz zobaczyć ilu będzie chętnych

Pozdrawiamy!