Nowy Server PvP w Lutym - Zapraszamy do Gildii!

Witajcie!

Jak zapewne wielu z was wie (bądź też nie) prawdopodobnie wraz z wprowadzeniem F2P w lutym na Tera Online zostaną wprowadzone także nowe serwery a w tym także najprawdopodobniej nowy serwer PvP.

W związku z tym ja oraz paru moich znajomych postanowiliśmy przenieść się z obecnego już dość przeludnionego serwera Kilian na ów nowy (o ile taki powstanie) dlatego też zapraszamy wszystkich chętnych do zgłaszania się, poniżej pare reguł jakie chcielibyśmy przestrzegać:

~ Współpraca (mile widziana zrzutka na założenie gildii jako że będzie to nowy serwer)

~ W miare możliwości choć odrobina dojrzałości (preferujemy 18+)

~ Aktywność również w miare możliwości, wszak to tylko gra (choć przyznam że nasza paczka na początku planuje troche przypegować )

Nazwa gildii zostanie podana gdy już zostanie założona by nikt nam nie podpierniczył nazwy gdyż będzie to nazwa znana z paru innych gierek gdzie kiedyś nasza paczka grała m.in. z Tibii oraz WoWa.

Kontakt gdzie możecie szukać informacji na w/w temat oraz zgłaszać swoją kandydaturę poniżej:

Teamspeak server: spoxter.hopto.org

bez hasła chyba że zacznie robić się burdello to się założy

(nie zawsze online - głównie w dzień)

email: spoxters@gmail.com

Także możecie zgłaszać się tutaj by podbijać temat oraz zobaczyć ilu będzie chętnych

Pozdrawiamy!

ja bardzo chętnie z wami zacznę grać :)

To chyba ,dzisiaj bedze ten nowy serwer nie ?

Tak o 10:30 rozpoczela sie inspekcja ktora potrwa do 15:30 zostanie wprowadzony nowy pvp server (international) o nazwie Ishara wiecej info macie tutaj http://tera-europe.com/en/home/news/article/new-pvp-server-and-maintenance-on-monday-21012013.html

Aplikuje do guildi odrazu ;) Nik : DarkOwl

Moj nick w grze to Cormax, nie zapomnijcie o mnie :D w paczce razniej zwlaszcza ze to PVP :D

Zmieniam zdanie, wolę zacząć od nowa, WSZYSCY od nowa, a na PvE, to już stare bydlaki, 60 poziomy i pupa. Tak więc zgłaszam się również.

Najprawdopodobniej nick Marchpane. Mógłby ktoś tutaj tą listę pozbierać i złożyć, aby było jasno i przejrzyście.

We'll have a server maintenance today at 10:30 CET. All servers will be under maintenance until approx. 15:30 CET today. We'll add a new international PvP server and adjust some realm pool values during the downtime today, to address the huge increase of players during the last days. You can find all the details on our website. ~Raven

Troche się pośpieszyli hehe ;)

W związku z tym wszystkich zainteresowanych zapraszam na nowy serwer, swój nick podam już po założeniu :)

Witam,

Z checia sie do was dolacze :)

Moj nick Cassanthi :P

ja tez zagram

Ja może zagram na nowym servie ale nie jestem pewien czy chce mi sie zaczynać znowu ten grind i powtarzajace się questy doprawione brakiem craftu i czegokolwiek poza biciem mobów. Grafika fajna ale to troche mało:(

zgłaszam sie i aktualnie online . nick Shisui

No to ja też się piszę, nick Kebes

ps. Mój nick Fox, zapraszamy na TSa jest już pare osób.

Jak coś to i ja chętnie dołączę ale w lutym, bo aktualnie trialem jestem.

Nick: Paciul

Ja i moich ~4 kumpli prawdopodbnie też dołączymy :)

Nasza Gildia to: Loyalty

Zapraszamy do składania podań!

Polecam I Zapraszam Do Gildii Mila atmosfera Fajni Ludzie Na Ts zawsze jest z kim pogadac Zapraszamy Wszystkich

Nie moge niestety zlozyc aplikacji mam jakas blokade do konca stycznia :/

dołącze i ja : studi