Witam jestem nowym uzytkownikiem na forum, gram od niedawna i jako posiadacz wlasnego silnego serwera dedykowanego, do niczego innego nie uzywanego zastanawialem sie nad mozliwoscia odpalenia serwera DN. Czy moglby mnie ktos odpowiednio nakierowac? Mozna to gdzies zdobyc/kupic? Z czym to sie wiaze? Pozdrawiam.
Nowy serwer DN
Jeżeli chcesz odpalić DN swój prywatny serwer, to Albo hackujesz aktualne serwery, i sie chowasz się, Albo kupujesz i prosisz o licencje od Nexonu albo tam właścicieli europejskiego, ALe zazwyczaj stawiają ultimatum, żeby gracze nie wchodzili natwój serwer ... np nie dostajesz patchy a masz wersje Beta albo coś i nie możesz robić uptade ...
Można w ogóle kupić licencje od wydawcy? Przecież oni tylko udostępniają grę, no chyba że cDN bo z tego co kojarzę to ShandaGames (chiński wydawca) kupił EyeDentity.
Jeśli chciałbyś zdobyć pliki serwerowe od wydawcy to chyba tylko poprzez mniej lojalnego GM'a.
Wszystko można kupić to tylko kwestia ceny...
Witam jestem nowym uzytkownikiem na forum, gram od niedawna i jako posiadacz wlasnego silnego serwera dedykowanego, do niczego innego nie uzywanego zastanawialem sie nad mozliwoscia odpalenia serwera DN. Czy moglby mnie ktos odpowiednio nakierowac? Mozna to gdzies zdobyc/kupic? Z czym to sie wiaze? Pozdrawiam.