Witam,
Chciałbym was zaprosić na prawie nowy serwer Ultimy Online, ma nie całe 70 dni.
Serwer po długich testach wystartował mocnym "uderzeniem :)"
Administracja jest z Polski serwer jest POLSKI
Używamy komunikatora podczas gry o nazwie DISCORD nie ma chyba lepszego
Szybkie odpowiedzi na pytania, przestronne forum, pomocni ludzie na starcie
Jeszcze jest miejsce na domek w lunie:P
Serdecznie zapraszam na serwer ninth-virtue
Oto strona: http://ninth-virtue.pl/pl/strona-glowna/
Troszkę na szybko o serwerze:
- Brak TerMur
-Eventy PvP, PvM
-Stat Cap 225
-Skill Cap 700
Serwer stabilny, bez lagów, serdecznie was zapraszam, można liczyć na pomoc na początku !
Pozdrawiam Apacz
http://ninth-virtue.pl/pl/strona-glowna/
Nowy serwer ULTIMA ONLINE
Jaka baza w szczycie 150-200 osób jest ?. Bo inaczej to mija się z celem poniżej chyba że dla fanatyków.
Wybacz ale na Polskim serwerze ciężko o taki online, tutaj obecnie jest 20-40 osób online, jakby było z 60-70 to juz by się ładnie kręciło wszystko i wtedy moglibyśmy starać się o online 150-200.
Ale dla przypomnienia są tez PL serwery które maja duży online ale są klimatyczne, a jak wiadomo nie każdy w klimacie chcę grac dlatego ten serwer jest dla takich ludzi, mam nadzieje że Cię w jakiś sposób przekonałem i się spotkamy w grze?:)
Dawno czekałem na taki serwer jak dobrze że tutaj zajrzałem, gra pobrana i odpalona już lece koksać!
Zapraszam na serwer, co raz więcej ludzi przybywa, bardzo fajna atmosfera super sie gra ! ZAPRASZAM
Zapraszam wszystkich, jest nas więcej i więcej z każdym dniem przybywa ludzi. ZAPRASZAM
UP, zapraszam na serwer
Ponawiam ! serwer cieszy się co raz lepszy online, bardzo fajne eventy oraz przyjazna atmosfera ! bogaty system donate, ZAPRASZAM
Trzymajcie mnie bo pekne smiechem... Coraz lepszy online? Online spada z gory na leb i to nie bez powodu. Eventy? Widzialem jeden. Donate? O tak, zabulisz, to ci admin da wiaderko i lopatke do piaskownicy. Lagow nie ma? Owszem, czasami nie ma. Czasem nie ma nawet przez godzine z rzedu! Przyjazna atmosfera? Jesli nie liczyc wyzywajacych sie gimbow, admina=debila ktory wyzywa ludzi na Discordzie i prezentuje poziom nizszy od polskich gimnazjow, ciaglych gownoburz na forum i obrazliwych tekstow, to jest przyjazna.
Trzeba bylo jeszcze napisac o najlepszym feature serweru (poza ciaglymi lagami i CL), a mianowicie PvP w Lunie (Malas)! Cudowny pomysl, usprawnia ekonomie, nie pozwalajac noobkom i craftom wyjsc poza bank i dojsc do jednego z X domkow-bunkrow rozsianych po calej Lunie, gdzie 24/7 czyhaja ludzkie smieci walace konia do kazdego ubitego (younga). Swietny pomysl, a jak mowi administracja, stoja za nim istotne argumenty, ktorych nikt jak dotad nie wymienil.
Jesli komus zycie mile i ktos ma szacunek do Ultimy Online, to stanowczo radze trzymac sie od tego shardu z daleka.
Trzymajcie mnie bo pekne smiechem... Coraz lepszy online? Online spada z gory na leb i to nie bez powodu. Eventy? Widzialem jeden. Donate? O tak, zabulisz, to ci admin da wiaderko i lopatke do piaskownicy. Lagow nie ma? Owszem, czasami nie ma. Czasem nie ma nawet przez godzine z rzedu! Przyjazna atmosfera? Jesli nie liczyc wyzywajacych sie gimbow, admina=debila ktory wyzywa ludzi na Discordzie i prezentuje poziom nizszy od polskich gimnazjow, ciaglych gownoburz na forum i obrazliwych tekstow, to jest przyjazna. Trzeba bylo jeszcze napisac o najlepszym feature serweru (poza ciaglymi lagami i CL), a mianowicie PvP w Lunie (Malas)! Cudowny pomysl, usprawnia ekonomie, nie pozwalajac noobkom i craftom wyjsc poza bank i dojsc do jednego z X domkow-bunkrow rozsianych po calej Lunie, gdzie 24/7 czyhaja ludzkie smieci walace konia do kazdego ubitego (younga). Swietny pomysl, a jak mowi administracja, stoja za nim istotne argumenty, ktorych nikt jak dotad nie wymienil. Jesli komus zycie mile i ktos ma szacunek do Ultimy Online, to stanowczo radze trzymac sie od tego shardu z daleka.
Troszkę przesadzasz, brzmisz w tym poście jak Janusz któremu nie wyszło i się wyżywa na innych panie Lothedw. Załóż pan swój shard to zobaczymy jak sobie poradzisz, nie szanuję za ten post.
A server całkiem spoko, można się na discordzie pośmiać i powyzywać Admin specyficzny. Generalnie server oceniam bardziej na plus niż na minus. Pvp w lunie faktycznie tragiczny pomysł
Moim zdaniem spoko, że jest jakiś Polski mniej więcej Osi shard gdzie można normalnie pograć a nie tylko klimatyczne servy z chorymi blokadami mechaniki żeby wymusić klimat i koxaniem postaci po 20 lat
Ogólnie jak ktoś podchodzi do zagadnienia luźno i bez spiny to polecam; szybko się koxa dodatek na jakim jest server to chyba ML z częścią wyższego contentu.
No i polecam zacząć od discorda - taki nowszy mirc !
Aż dziwne że pisze to gość który jest internetowym napinaczem i za wyzywanie wszystkich na shardzie dostał bana
Nie zamierzam się z Tobą pluć na tym podwórku bo nie uczestniczę w takim rodzaju spamie, ale widzę że masz swój umysł i wyobraźnie.
Poza tym nie które Twoje teksty jak i na discordzie tak i tutaj są poniżej krytyki i ludzie którzy chociaż troszkę rozumieją co się kręci w świecie REALNYM po prostu Cię oleją.
Ale co może wiedzieć człowiek który ostatni raz na serwerze logował się miesiąc no nie?:)
Tak btw. Masz ze 30 lat albo więcej, aż jestem ciekaw co będzie jak będziesz mial 70 lat, jak już teraz zrzędzisz i narzekasz na GRE a co dopiero na życie.
Powodzenia :*
Jest pewna maść w internetach na Twój Ból "LOthedw"
post tyczy się wypowiedzi Lothedw.
up
Up, zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na serwer !:)
Zapraszam na serwer, ciągle nowych ludzi przybywa, polecam i zapraszam serdecznie!
Mala rada, bo w Ultime fajnie mi sie gralo. Checie online? Nie reklamujcie serwera tylko gre + serwer, sam serwer trafia do waskiego grona odbiorcow, a jest wieksza szansa ze ktos zainteresuje sie gra. Chociaz Ultima nie jest "new player friendly"
Witam,
Chciałbym was zaprosić na prawie nowy serwer Ultimy Online, ma nie całe 70 dni.
Serwer po długich testach wystartował mocnym "uderzeniem :)"
Administracja jest z Polski serwer jest POLSKI
Używamy komunikatora podczas gry o nazwie DISCORD nie ma chyba lepszego
Szybkie odpowiedzi na pytania, przestronne forum, pomocni ludzie na starcie
Jeszcze jest miejsce na domek w lunie:P
Serdecznie zapraszam na serwer ninth-virtue
Oto strona: http://ninth-virtue.pl/pl/strona-glowna/
Troszkę na szybko o serwerze:
- Brak TerMur
-Eventy PvP, PvM
-Stat Cap 225
-Skill Cap 700
Serwer stabilny, bez lagów, serdecznie was zapraszam, można liczyć na pomoc na początku !
Pozdrawiam Apacz
http://ninth-virtue.pl/pl/strona-glowna/
Ponownie zapraszam, serwer jest ciągle online, co prawda ubytek w graczach jest ale czekamy na nowych ! wprowadzone zostały poprawki na serwer które ułatwiają rozgrywkę, zapraszam na DISCORD i do gry !