Nowy skin czy champion?

Jou.

Przegladajac reigna,natrafilem na arta battlecast velkoza:

http://media-titanium.cursecdn.com/loldiffs/AirClientDiff_2_14_2014_12_45_PM/media/Velkoz_Splash_1.jpg

nad viktorem widac cos smiesznego latajacego,nowy skin czy champion jak myslicie?

Jeśli chodzi o to duże coś, to vel'koz nowy champion, w jego battlecastowej skórce. Natomiast jeśli chodzi o to płaszczkowate coś w cieniu, to nie wiem.

@EDIT

To są obrazki które pojawiają się podczas recalla Creator Victora. TO płaszczko podobne coś, jest podobne do tego w lewym dolnym rogu, co mnie z kolei przypomina Lissandre

Może to nowy skin do Aatrox'a ? ; ) Chociaż niezbyt podobny.

Vel'Koz nowy champ a dokladniej screen przedtsawia jego battle cast skina

Tu chodzi o płaszczkę nad Victorem i pod Vel'Kozem ^^

Drugi pomarańczowy obrazek to Mecha Kog'Maw ;D Na 100%

A to nad victorem to może być kolejny skin do Nocturne tylko ,że on już dostał Eternum czy jakoś tak.

Mi on przypomina jakiegos latajacego ludka ktory ma obok glowy sztylety albo miecze,nie wiem dokladnie co to moze byc ^^

lewy dolny to Aatrox nad nim kog, tak myśle.

Wgl wiecie coś na temat tej wojny w lolu,bo jest chyba pomiędzy pustką a freljord

A ta postać którą tam widzimy,hmm mi się zdaję że to będzie córka kassadina ^^

Może coś do Galio?

Zacznę od podstawowych rzeczy: wszystkie skiny Battlecast należą do grupy The Evolution od Viktora (z Creator Viktorem na czele oraz Mecha Kha'Zixem jako jednym z nich). Na teaserze Battlecast Cho'Gatha można było znaleźć pewne hinty co do tej grupy champów:

Xerath skina już posiada. Podobnie sprawa przedstawia się z Urgotem. Pozostają nam trzy pliki - SKA(rner), (kog)MAW oraz AN(i)V(ia). Oczywiście zakładamy że takie skiny powstaną. Szczerze mówiąc największe wątpliwości mam co do Anivii, z jakiegoś powodu najmniej mi leży w tej grupie. Zresztą, ona nie przypomina tego... czegoś z obrazka. Inna sprawa że przypomina to bardziej niż Aatrox, więc wrzucanie go do tego tematu wydaje mi się zabawne. :)

Niemniej... spójrzmy na obrazki które widać przy recallu Creator Viktora. Bez najmniejszych wątpliwości możemy rozpoznać Cho, Koga oraz Kha'Zixa. Istota w dolnym prawym rogu bardzo przypomina Skarnera - głównie ze względu na kolec oraz na szpony na małym widoku z przodu (w rogu panelu). Zostaje jedno niezidentyfikowane COŚ. Widać skrzydła, więc weźmy wszystkich latających (i skrzydlatych) champów z gry. Ograniczmy wybór do tych, które rąk nie posiadają. Jest to Anivia, Shyv w smoczej formie... i w sumie nic więcej. Teraz jest łatwiej - pod kątem lore (a Riot od pewnego czasu zwraca na to uwagę) żaden z tych dwóch champów nie pomógłby Viktorowi. Pod kątem pominięcia lore - Shyv w formie smoka nie lata, tylko chodzi (nie licząc jednego przelotu). Anivia teoretycznie mogłaby pasować, ale... sylwetka ni chuchu nie pasuje.

[Z drugiej strony, to miałoby jakiś sens jeśli chodzi o lore. Cztery stwory z pustki - Kha, Kog, Cho i Vel, jedna istota obudzona przez magię - Skarner oraz... jedna istota, która istnieje od wieków i posiada wielką moc. Wygląda tak jakby ktoś miał chrapkę na wykorzystanie najpotężniejszych stworów do swoich planów.]

Tak więc, jeśli miałbym stawiać na istniejącego champa - Battlecast Anivia. Osobiście skłaniałbym się jednak do stwierdzenia, że jest to teaser do nowego champa.

Jou.

Przegladajac reigna,natrafilem na arta battlecast velkoza:

http://media-titanium.cursecdn.com/loldiffs/AirClientDiff_2_14_2014_12_45_PM/media/Velkoz_Splash_1.jpg

nad viktorem widac cos smiesznego latajacego,nowy skin czy champion jak myslicie?