Nowy smartfon do 1500PLN

Jesli ma Intel atom to odpada . Kupuje nowy telefon pod pretekstem Pokemon GO. Niestety nie obsługują Intel atom chyba ze sie sciagnie piracka wersję  dlatego zastanawiam sie nad czymś lepszym w okolicach 1200 zł z 3gb ram+ itd.

Kolega ktory posiada ASUSa Zenfone 2, aktualnie gra w Pokemon Go. ASUS oczywiście posiada Intel Atom'a. Wydaje mi się że gra wraz z premierą w Polsce dostała także update dotyczący tych procesorów, tak więc pokemony raczej już działają na intelach.

Niestety oficjalnie nie działają. Dodam że to autora tematu interesuje mały telefon ja aktualnie mam 6 cali i jest to dla mnie spoko :)

As confirmed by our readers, version 0.29.2 of Pokémon GO also works with Intel x86-based processors too, like several of ASUS' ZenFone devices.

Działają, działają....

Ze strony krzak to wziąłeś? Prosze bardzo z app google :

- Not compatible with Android devices that use Intel Atom processors.

Nie da sie pobrać pokemonow z aplikacji google store mając Intel Atom ponieważ nawet ich nie widać. Jak wejdziemy przez pc i dodamy do listy życzeń mamy komunikat o nie kompatybilności.

Pozdrawiam.

Nie zmienia to faktu że na nie których urządzeniach z procesorami Intel Atom, gra działa i nie ma z nią żadnych problemów.

Ja od siebie polecę iphona. Sam posiadam iphona 6, a żona 5s. Po dwóch latach użytkowania nic się nie wcina i dalej śmiga jak nowy. Niestety z androidami jest to, że po jakimś czasie zaczynają mieć ściny i wolniej chodzą, wiem z własnego doświadczenia, bo od zawsze używałem telefonów z androidem. Po przejściu na iphona wiem, że nigdy nie wrócę na andka. Ludzie hejtują, bo dużo kosztuje, a większość z nich nawet nie miała iphona w ręku. Natomiast jeśli nie iphone to przymierzałbym się do htc/sony.

Życzę miłej zabawy z telefonem którego wybierzesz :)

Mi nie chodzi o to ze gra nie działa ponieważ ja mam Intel Atom i gra mi działa na pirackiej wersji( tej pobranej z innej strony niż zaleca producent). Co mi sie nie podoba i chce zmienić przy okazji telefon z Asus zenfon 6 na jakieś xiomi albo umi albo cos innego do 1500zł

@Oynoki No właśnie kupię Iphone'a, ale głównie z ciekawości i dlatego, że jako jeden z niewielu telefonów na rynku ma zbliżony rozmiar ekranu do mojego obecnego HTC. Aktualnie HTC są koszmarne i poza cudowną obudową nie oferują nic więcej.

Witam was serdecznie! Jak wyżej, planuję wymianę mojego trzyletniego HTC One S w najbliższym czasie. Przeglądałem oczywiście YT w poszukiwaniu recenzji, portale w poszukiwaniu ocen użytkowników, ale to zazwyczaj polega na tym, że jedni fanboye krzyczą ''Iphone lepszy, Samsung ssie'' albo odwrotnie. Do tej pory w oko wpadły mi HTC One M8/M9/A9, Iphone 5S i Sony Xperia Z3. Dodam, że całkowicie odpadają Samsung i LG oraz nowi potentaci chińscy. Zapraszam użytkowników do dyskusji i z góry dziękuję za opinie (W miarę możliwości obiektywne).