Biorę nowy telefon i nie mogę się zdecydować który z tych 2 modeli wybrać, obadałem ich specyfikacje itd, ale żadnego nie trzymałem w reku, a że bardziej popularne są Sasungi i HTC, żaden z moich znajomych nie ma takiego modelu, przy okazji nie proponujcie mi galaxy III, przyznaje jest elegancki ale ja nie chce
1. LG Nexus 4
2. LG P880 Swift 4xHD
który z nich według was będzie lepszym wyborem
wiem że np. LG nexus nie obsługuje kart SD, ale 16 gb spokojnie mi wystarczy, raczej za Swiftem przemawia jakość obudowy ale widziałem te 2 modele tylko na zdjęciach, wiem że nexus jest zrobiony z jednego kawałka aluminium, no i ogólnie w Nexusie raczej siedzą lepsze bebechy, ale jakoś Swift bardziej mi się podoba, kurde szkoda że jest taka słaba alternatywa, np Sony mają lipne wyświetlacze, z chęcią wziął bym motorole ale jakoś modeli nie ma zbyt wielu, HTC one z kolei jest za drogi, nic co ma Windowsa nie chcę przy okazji
wydaje mi się że Nexus lepiej wypada, co myślicie który model lepsiejszy, a może coś innego ciekawego jest w play ?
ma ktoś z was Nexusa ? jest coś co was w nim denerwuje ? jakieś wady które pokazały się już po miesiącu użytkowania ?