Nowy styl

Witam.

Co sadzicie o nowym motywie graficznym portalu? Wedlug mnie wyglada niezle.

no jest super, tylko znowu bedzie sie trzeba przyzwyczaic :D

@Edit Sorry, ale nie mozna PL znakow... :/

Czy tylko ja mam krzywo poustawiane odnosniki? Czytac sie tego nie da. Wina Firefoxa? beztytuusbbl.png

http://i.imgur.com/JPJOcMm.jpg

Tylko u mnie to tak smiesznie wyglada?

U mnie jest normalnie. Wyglada swietnie - tylko klikanie na logo w naglowku, nie przenosi nas na strone glowna, jesli mozna prosic, to prosze to naprawic :)

wszystko bedzie "poprawiane" w najblizszych dniach

PS u mnie na chrome wszystko gra

Na chrome wszystko ladnie.

Na Chrome strona wyglada swietnie, na IE jest nieczytelna... Z drugiej strony, jesli ktos uzywa IE to juz jego problem ;- )

wooow patrzylem na stronke 20 min temu wszystko bylo po staremu :D teraz patrze a tu wielkie WOOW :D.. niezle niezle

PS: o juz jest stary styl :}

Na chrome all ok, to chyba wina mozilli, bo na IE też jest normalnie.

No niezle sie porobiło, według mnie troszke mniej czytelne ale to chyba dlatego, że trzeba sie przyzwyczaić.

Jest Gicior :)

No ja tez mam chrome i wyglada tak:

mmo.png

EDIT

Wlasnie cos sie posypalo, i mam pomieszane, stary styl z nowym.

Wygląda okropnie, to rani oczy, mogliście zostawić poprzedni styl, bo ten to totalna żenada..

Wyglada okropnie, to rani oczy, mogliscie zostawic poprzedni styl, bo ten to totalna zenada..

Strona sie rozjechala jak cholera ;p

Była nowa strona, powrocili do starej, a style zostaly nowe ;p

Ogladalem filmik o Dragon's Prophet, tlumaczylem cos niecos na translatorze, bo czasem mialem braki w slownictwie :) Koncze, odswierzam stronke celem obejzenia nowych kommentow i DAFUQ? Odjazd, na poczatku mnie troche wstrzasnelo, ale zle to nie jest, chociaz troche nie w moim stylu. Ale to juz kwestia przyzwyczajenia i bedzie gites mojonez. Dobra robota.

wszystko bedzie "poprawiane" w najblizszych dniachPS u mnie na chrome wszystko gra

Mam pewne uwagi, choc nie utrudnia to nawigacji ani nic (estetyka tylko). U mnie, gdy zjade na sam dol reklamy zachodza na dolny pasek. I tyle.

A to się jakoś włącza? Bo u mnie wszystko wygląda po staremu.

No i jeszcze polskie znaki are dead.

Teraz u mnie juz tez. Wczesniej bylo cos nowego, ale nie do konca tak jak powinno.

Nowy design portalu nie jest zly aczkolwiek osobiscie wolalbym polaczenie tej czerwieni bardziej z jasniejszym kolorem.

Nowy design portalu nie jest zly aczkolwiek osobiscie wolalbym polaczenie tej czerwieni bardziej z jasniejszym kolorem.

Tu sie zgodze, jest niby fajnie, "mhrocznie" and everything, ale strona jako caloksztalt stracila (w kazdym razie u mnie) na czytelnosci.

A ja lubię takie barvy przyzwyczajenie z visty :P. Jest dobrze, a czy portal kiedyś nie był pomarańczowo czarny ?.