Nowy szuka gildi pvp

Siemanko jestem nowy w BDO, w sumie nawet jeszcze nie stworzyłem postaci ale mam pytanko czy istnieje jakaś gildia, która skupia się na pvp i czy rekrutuje nowych graczy.

Ps. Jakaś nie duża

Jest wiele takich gildii, ale żeby grać PVP często mają wymagania ~450gs i 59lvla, więc trochę Ci zajmie zanim to osiągniesz. Proponuję na razie nie zawracać sobie tym głowy i w spokoju korzystać z contentu PVE

Jak będziesz grał aktywnie, posiadasz kulturę wypowiedzi to pisz do oficerów/lidera ToNieMy. Na Discordzie uzyskasz pomoc by szybko zrobić dobrą postać i bawić się razem. Nie ma wymagań GS, ale w gildii jest trochę ogarniętych osób.

Wiesz jak jeszcze nie doszedłeś do żadnej gildii proponuje ci gildie Awangardę dla nas nie liczy się jaki masz gear,wystarczy że pomożesz nam od czasu do czasu zabijać jakieś Mobki i kopac kamień.

Proponuje ci osobisty kontakt jako że jestem oficerem pisze do mnie bezpośrednio na Serendia 3.

Oferujemy kontrakty do miliona dziennie przy małych wymaganiach

Pisz do mnie na Serendi 3 nick Kwasek

Dwie osoby szukaja rowniez gildii. Dark knight i striker 50+lvl poczatkujacy. Jesli jakas fajna gildia przygarnie to napiszcie pw lub w grze Aschow

Siemanko jestem nowy w BDO, w sumie nawet jeszcze nie stworzyłem postaci ale mam pytanko czy istnieje jakaś gildia, która skupia się na pvp i czy rekrutuje nowych graczy.

Ps. Jakaś nie duża