Nowy telefon komórkowy-smartfon

Witam.

Kończy się umowa więc czas ją przedłużyć i wybrać nowy telefon. Zastanawiałem się nad jakimś smartfonem. Obecnie posiadam Samsung galaxy Mini i to totalny shit. Mało pamięci,wolny itp.

Smartfony jakie mnie akurat interesują i które mam na liście dostępnej do wzięcia w MixPlusie:

-LG Swift L5

-Samsung S5830 Galaxy Ace

-Samsung Galaxy Ace 2

-Sony Ericsson Neo V

-Sony Ericsson J

Który z nich najlepiej się spisuje w codziennej pracy smartfona czyli muzyka, fejbuk, różne aplikacje, mini gierki itp?

czekaj na obniżkę cen takiego telefonu jak Sony Sola, teraz jest stosunkowo za drogo aby brać w Plusmix

Z tych najlepiej sprawuje się Sony Ericsson Neo V i Samsung Galaxy Ace 2

Ja mam lg swift l5 i jestem zadowolony.Czasem przymuli, ale wystarczy advenced task killer i jest git.

A ktoś już się może napotkał na Samsunga Galaxy S III Mini? Czytając o nim ciekawie się prezentuje i w rozsądnej cenie 1300zł.

Ja ze swojej strony polecam telefon: ZTE Grand X IN. Bardzo świeży telefon, a w swojej cenie całkiem porządny. Ekran 4,3' o rozdzielczości 540 x 960. Mam go od 3tygodni i prezentuje się świetnie. Aparat 8mpixeli, kręci w FullHD. To co wyróżnia ten telefon to procesor INTEL ATOM o strukturze x86 czyli bardzo nowatorskie rozwiązanie. Jego taktowanie wynosi: 1,6ghz. Jak na razie nie mam do czego się przyczepić. Obsługuje większość gier 3D beż zarzutu. Dla przykładu dobrze chodzą: DEAD TRIGGER, SHADOWGUN.

Telefon z tego co kojarzę jest do kupienia tylko w T-Mobile (albo allegro). Jest tani - w abonamencie za 99zł kosztuje 1zł. Na allegro chyba ~900zł.

Właśnie warto sprawdzić smartfon'a ZTE Grand X IN, który podał DerDon. Z wymienionych przez ciebie smartfonów to: Ace 2 lub Neo V.

Witam.

Kończy się umowa więc czas ją przedłużyć i wybrać nowy telefon. Zastanawiałem się nad jakimś smartfonem. Obecnie posiadam Samsung galaxy Mini i to totalny shit. Mało pamięci,wolny itp.

Smartfony jakie mnie akurat interesują i które mam na liście dostępnej do wzięcia w MixPlusie:

-LG Swift L5

-Samsung S5830 Galaxy Ace

-Samsung Galaxy Ace 2

-Sony Ericsson Neo V

-Sony Ericsson J

Który z nich najlepiej się spisuje w codziennej pracy smartfona czyli muzyka, fejbuk, różne aplikacje, mini gierki itp?