Nowy telefon z orange

Witajce!
Niedlugo - w marcu moge przedluzyc umowe z operatorem. Pytanie jest nastepujace jaki telefon wybrac? Link z spisem telefonow http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony
Niestety link nie ma zapisanych sam w sobie ustawien oferty jaka przedluzam. Tak wiec trzeba zmienic:
Kim jestes - przedluzam umowe
Oferta - mix

wysokosc abonamentu - 29,90 zl

umowa - 36 miesiecy

Chcialbym by telefon mial przynajmniej 4 cale ekranu, wszystko w miare ladnie chodzilo. Telefon bedzie glownie sluzyl do pregladania internetu, obejrzenia czegos na yt/anime bezposrednio z internetu i prostych malo wymagajacych gier.

Ja na Twoim miejscu bym wziął nokię lumię 520 tyle że ma windows phone. Jeżeli chcesz telefon z androidem to jakiś samsung galaxy. Ewentualnie jakiś alcatel. Mi osobiście alcatel się nie podoba, niby duży i tani ale sprzęt rzeczywiście jest słabszy, a marka niezbyt znana w porównaniu wcześniej wymienionych :)

a ja na twoim wybrała bym każdą firme oprocz orange najwięksi złodzieje, a skąd wiem bo pracowałam dla nich... Nie polecam... Jest tyle innych operatorów z o wiele lepszymi ofertami...

Jeżeli koniecznie chcesz być związany z orange : weź obojętnie jaki telefon za złotówkę w orangę, a następnie kup sobie upatrzony w dowolnym sklepie RTV telefon na dogodną ilość rat - nawet przy oprocentowaniu rat wyjdziesz przy tym na "swoje" . Z telefonu który weźmiesz w orange możesz korzystać na wypadek mocno zakrapianych imprez lub w razie zgubienia telefonu zakupionego. Jeżeli orange nie jest ostateczną decyzją - to szybko wybierz się do innego usługodawcy ;)

Witajce!
Niedlugo - w marcu moge przedluzyc umowe z operatorem. Pytanie jest nastepujace jaki telefon wybrac? Link z spisem telefonow http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony
Niestety link nie ma zapisanych sam w sobie ustawien oferty jaka przedluzam. Tak wiec trzeba zmienic:
Kim jestes - przedluzam umowe
Oferta - mix

wysokosc abonamentu - 29,90 zl

umowa - 36 miesiecy

Chcialbym by telefon mial przynajmniej 4 cale ekranu, wszystko w miare ladnie chodzilo. Telefon bedzie glownie sluzyl do pregladania internetu, obejrzenia czegos na yt/anime bezposrednio z internetu i prostych malo wymagajacych gier.