Nowy telefon

Witam wszystkich.

Mam na oku kupno nowego telefonu, który w jak najlepszym stopniu mógłby oddać z siebie tego czego oczekuję, a mianowicie:

- ekran dotykowy(bardzo mi zależy żeby była jak najlepsza płynność podczas wykonywania różnych czynności)

- wygodny odtwarzacz muzyki

- długo wytrzymująca bateria

- nie zależy mi na grach w telefonie

- wi-fi

- ogólnie ładny wygląd :D

Obecnie nasunął mi się SE xPeria x8 i x10 Mini Pro, ale chcę usłyszeć również wasze propozycję. Telefon w granicach do 450zł. Przy podawaniu modelu telefonu proszę o uzasadnienie.

Pozdrawiam !

Czyli koniecznie z wysuwaną klawiaturą ?

Powiem Ci niekoniecznie, byle by było QWERTY też, bo do tego jestem przyzwyczajony. Chociaż fakt faktem, że na rozsuwanej byłoby wygodniej.

HTC Desire Z chyba najlepszy z klawiatorka:) w rozsadnej cenie...lub xperie mini

ten HTC ma bardzo dobry procek:) + androida:)

Tak patrze na tego HTC i widzę, że on strasznie drogi .. Zaczyna się od 800zł, więc trochę nie bardzo .. :)

może samsung galaxy gio ma multi touch procesor 800 MHz i bateria 1350 mAh (se x8 ma 1200 a x10 930 mAh)

Ten samsung nawet mi się spodobał, tylko wytrzymałość baterii mnie myli .. Jedni piszą, że jest dobra, a inni zaś, że słaba .. o.o

Ja ci polecam Samsunga galaxy mini ;)

Bateria-No...nie narzekam.

mp3- na jednym z pulpitów

Gry-Dużo fajnych ich działa ale jak nie chcesz to nie ^^

Typ procesora Armv6

System Android!!! ;D

Ale bez wysuwanej klawiatury.

Ogólnie fajny telefon ;]

może samsung galaxy gio ma multi touch procesor 800 MHz i bateria 1350 mAh (se x8 ma 1200 a x10 930 mAh)

Ja także polecam galaxy gio, mam ten telefon od października i przyznam że sprawuje się dobrze.

Główne zalety jakie zauważyłem to:

• dobra jakość odtwarzania muzyki
  • wyświetlacz 16 milionów kolorów
  • multi touch [b.przydatne do przeglądania fotek/stron internetowych
  • 3 możliwe dostępne klawiatury standardowa/qwert/swype
  • bardzo czuły dotyk
  • solidnie wykonane plastiki [obudowa]
  • ANDROID
  • procek 800MHz
  • 278/512MB pamięci RAM

ja ci polecam telefon Nokia Morph Bardzo dobry tel.

niedawno nabyłem htc desire Z a wcześniej miałem iphona i powiem jedno ave desire , działają wszystkie gry w hd bez zacinki procek miazga no i flash w przeglądarce :) w końcu lepiej wydać troszkę więcej i mieć wypas na dłużej

wez sobie mixa czy cos....i bedziesz mial sporo taniej :) telefon uz mniej niz 1000mhz....nie chodza plynnie

aha to spoko bo ja mam zawalonego htc desire Z i mi się nie tnie itp

Niestety koszta mam ograniczone, dlatego postanowiłem zakupić Samsunga Gio(b. dobry telefon jak na swoją cenę, sprawdzałem kilka rzeczy u koleżanki bo okazało się, że go ma i na prawde mi się spodobał), bądź jeśli znajdę tanio Ace(mówią, że niczym się nie różni od Gio prócz flashem, rozmiarem i jakością zdjęć).

Jak znajdziesz Ace w tej cenie to pozdro! I między Gio jest duża różnica, wiem bo miałem obydwa i teraz mam Gio.

Ja też zastanawiam się nad kupnem nowego telefonu i padło na Galaxy Gio. Jest sporo tańszy od Ace, a też dość ciekawy i do tego ma znacznie lepszą baterie niż Ace. W grę wchodził jeszcze Galaxy Young (oznaczenie 5360 bodajże), ale Gio ma lepszy wyświetlacz (16 milionów kolorów, a Young 256k). Wydaje mnie się, że Gio, biorąc pod uwagę cene około 500 zł to najrozsądniejszy wybór.

Mogę ci polecić LG Swifta. Jest stosunkowo tani, posiada system android 2.1, jak go nie zapchasz aplikacjami to będzie elegancko i płynnie chodził. Ma większy ale mniej czuły ekran niż xperia x10mini (Mam oba te telefony więc wiem z doświadczenia). No i procek całkiem, całkiem konkurencyjne samsungi w tych cenach mają raczej na noc. Biorąc pod uwagę cenę to jest to doskonały telefon. Minusem może być kiepski głosniczek

ale zakładam że będziesz słuchał ze słuchawek. A wygląd? Jak dla mnie fantastyczny.

polecam Samsunga galaxy min również !! ;D super telefon :>

Witam wszystkich.

Mam na oku kupno nowego telefonu, który w jak najlepszym stopniu mógłby oddać z siebie tego czego oczekuję, a mianowicie:

- ekran dotykowy(bardzo mi zależy żeby była jak najlepsza płynność podczas wykonywania różnych czynności)

- wygodny odtwarzacz muzyki

- długo wytrzymująca bateria

- nie zależy mi na grach w telefonie

- wi-fi

- ogólnie ładny wygląd :D

Obecnie nasunął mi się SE xPeria x8 i x10 Mini Pro, ale chcę usłyszeć również wasze propozycję. Telefon w granicach do 450zł. Przy podawaniu modelu telefonu proszę o uzasadnienie.

Pozdrawiam !