Nowy telefon

Witam. Już od bardzo długiego czasu jestem na kupnie nowego smartfona. Musi on posiadać dual-sima, aby obsłużyć darmowy internet aero2. Tak więc mam na oku telefon Sony Xperia C Dual - czy to dobry wybór? Myślałem też o telefonach ze stajni lenovo, ale kolega z pokoju ma i strasznie się psuje(soft, gniazdo, bateria) aż płakać się chcę. Jeśli nie ta Xperia to co? Oto moje wymagania:

-Dual sim

-cztero lub dobry dwurdzeniowy procesor

-min. 1 gb ram

-ekran do 5" max

-dobra bateria

-polska dystrybucja i gwarancja na 2 lata

Piszę tu ze względu, że ok. 1,5 lata temu byłem na kupnie telefonu i przyszło mi na myśl tu się popytać ludzi. I chwała Bogu, bo byłem na kupnie nokii 500, a pewien użytkownik doradził mi se neo v, który mam do dzisiaj i dziękuję za tamtą radę :)

Chłopie powiedz najpierw do jakiej ceny.

Ostatnio to niezłą propozycją jest Zopo zp700 za około 600zł i spełnia wszystkie twoje podpunkty :)

Jeszcze bardzo dobrą marka to jest Lenovo a820 i a850 jednak ich nie ma w oficjalnej Polskiej dystrybucji.

A może Kruger and Matz ?

Znam jedną osobę która owy posiada i jest bardzo zadowolona.

ja ci radze lenovo a820 nic lepszego tańszego nie znajdziesz :).

No to cena do 900zł, a telefony ze stajni lenovo mnie nie interesują, bo po prostu mają gwarancję na rok i to jeszcze nie na terenie polski! No właśnie nie chcę żadnych huawei, lenovo czy tam hoppo, tylko normalnie dostępne telefony w naszym kraju. Nie chcę sprowadzanych. (tak. Wiem, że wszystkie telefony są robione w Chinach)

Do 900zł imo najlepsza będzie Xperia SP

Zopo posiada oficjalną dystrybucje w Polsce wystarczy jeść na ich stronę internetową i gwarancja na 2 lata.

Xperia SP nie posiada Dual Sim którego potrzebuje autor.

Moim zdaniem te xperie to szajs.Polecam LG p990 - dobra cena i jakość.

No właśnie! Chodzi mi o telefon z dual-simem... Więc czy Sony Xperia C Dual będzie dobra?

Xperia C Dual spełnia wszystkie twoje wymagania więc powinna Ci pasować.

Tylko to już twoja decyzja czy jesteś gotów tyle zapłacić za telefon.

Witam. Już od bardzo długiego czasu jestem na kupnie nowego smartfona. Musi on posiadać dual-sima, aby obsłużyć darmowy internet aero2. Tak więc mam na oku telefon Sony Xperia C Dual - czy to dobry wybór? Myślałem też o telefonach ze stajni lenovo, ale kolega z pokoju ma i strasznie się psuje(soft, gniazdo, bateria) aż płakać się chcę. Jeśli nie ta Xperia to co? Oto moje wymagania:

-Dual sim

-cztero lub dobry dwurdzeniowy procesor

-min. 1 gb ram

-ekran do 5" max

-dobra bateria

-polska dystrybucja i gwarancja na 2 lata

Piszę tu ze względu, że ok. 1,5 lata temu byłem na kupnie telefonu i przyszło mi na myśl tu się popytać ludzi. I chwała Bogu, bo byłem na kupnie nokii 500, a pewien użytkownik doradził mi se neo v, który mam do dzisiaj i dziękuję za tamtą radę :)