Moglibyscie polecić mi smartfona, który będzie używany głównie w celach rozrywkowych? Facebook i snapchat + ewentualnie jakies gry. Dobrą opcją byłby także aparat z przodu oraz dobra jakosc muzyki. Stosunkowo tani/niedrogi. Czekam na odpowiedzi
Nowy telefon
Galaxy s2, Moto G oba mają aparaty z przodu 1,3 mpx. Raczej zagrasz na nich w każdą grę, fejsa odpalisz, snapa wyślesz. Stosunkowo niedrogie i wydajne. Lepiej byłoby gdybyś podał maksymalną cenę. Bo dla kogoś 500 zł może być niczym, a dla drugiego wszystkim. Od razu napiszę że jeśli chcesz używać snapchata to odpuść sobie smartfony z Windows phone, bo nie ma na nie aplikacji Snapchat.
Może rzeczywiscie napisanie samego słowa "tanie" było głupie. Chodziło mi o tak +/- 500zł, ewentualnie abonament do 50zł/mc. Możecie mi powiedzieć więcej o Samsungu Galaxy s2? I czy są większe różnice między nim, a galaxy s3? Z tego co widziałem to jakies 100zł różnicy.
Polecam Sony Xperie T3. Bardzo fajny i niedrogi smartfon.
Polecam Sony Xperie T3. Bardzo fajny i niedrogi smartfon.
Popieram. Bardzo dobrze się sprawuje, a w dodatku dostanie Androida 5.0 w marcu. Jest chyba nawet nadal promocja 800 zł, zamiast 1200 zł. Opłaca się dołożyć do tych 5 stów, które autor ma.
Lenovo A850+,ZTE v5 Red Bull,Coolpad F1,Newman K1S,Inew v3+.
Lenovo A850+,ZTE v5 Red Bull,Coolpad F1,Newman K1S,Inew v3+.
ZTE nie polecam nikomu. Olewają klienta od razu po kupnie telefonu. Za pytanie kiedy będzie aktualizacja Androida do mojego telefonu dostałem bana na fanpejdżu :>
Moglibyscie polecić mi smartfona, który będzie używany głównie w celach rozrywkowych? Facebook i snapchat + ewentualnie jakies gry. Dobrą opcją byłby także aparat z przodu oraz dobra jakosc muzyki. Stosunkowo tani/niedrogi. Czekam na odpowiedzi