Nowy telefon

Witam jako, że moja m4 aqua po lekko ponad roku odmówiła posłuszeństwa, postanowiłam kupić coś nowego, czytałam że Xaomi świetnie się spisują, ale sama nie wiem jakoś nie ufam w pełni Chińskim firmą. Cena do 1000zł, głownie do internetu i dzwonienia potrzebuje telefon, czasem w coś tam pogram ale nie mam na to zbyt wiele czasu.

Bierz Xiaomi 3 śmiało

Redmi note 3 :)

jako zadowolony użytkownik w pełni polecam :)

Twoje wymagania spełnia każdy telefon w tym przedziale cenowym, ale nie które urządzenia są bardziej opłacalne od innych. Wielu poleca Xiaomi ze względu na cenę do oferowanych możliwości, chcesz to wybierz Xiaomi. Ja mogę polecić LG G Flex 2 , za niewiele więcej niż 1000zł można mieć jeden z najlepiej wyglądających smartfonów na rynku.

http://www.ceneo.pl/37116451#tab=spec

telefon z androidem ma mieć 2gb ram-u i conajmniej 16gb pamięci wewnętrznej. reszta to już twoje preferencje. można jeszcze patrzeć na wielkość baterii i na ostatnim miejscu wielkość wyświetlacza. wiadomo nie może być za duży ani za mały. 2gb ram-u powoduje że telefon działa szybko, sprawnie, stabilnie. 16gb pamięci = nie musisz bawić się w przenoszenie aplikacji na kartę sd do czego trzeba zazwyczaj robić root-a więc nie trzeba majstrować przy telefonie. bateria conajmniej 3000mha sprawia że telefon spokojnie wytrzymuje cały dzień nie ważne co robisz. (aktualnie mam 4100mha baterię i powiem że fonik wytrzymuje mi 2 dni bez oszczędzania także spoko). ekran...no cóż zbyt dużego telefonu nie obsłużysz jedną ręką lub będzie to nie wygodne...

powodzenia :)

iphona 5s już kupisz , a jest świetny bo miałem

Iphone 5s, nie do zajechania

http://allegro.pl/appple-iphone-5s-16-gb-3-kolory-gwarancja-12-m-c-c-i6744262990.html

770 zł

Tylko iphone, nie bierz Chińskiego gówna.

Witam jako, że moja m4 aqua po lekko ponad roku odmówiła posłuszeństwa, postanowiłam kupić coś nowego, czytałam że Xaomi świetnie się spisują, ale sama nie wiem jakoś nie ufam w pełni Chińskim firmą. Cena do 1000zł, głownie do internetu i dzwonienia potrzebuje telefon, czasem w coś tam pogram ale nie mam na to zbyt wiele czasu.