Nowy Tryb Gry + Nowa Mapa!

League of Legends DominioN

Co o tym sądzicie ?

wow. riot to geniusze marketingu. hoN dla wszystkich to oni zapowiadaja tak wyczekiwana nową mape.

http://leagueoflegends.pl/component/content/article/396-mapaidominacjaczylisick.html

fajnie, że będzie nowy tryb, bo już trochę lol zaczął mi się nudzić.

Bardzo fajnie :) Podoba mi się :)

Bardzo ciekawie się to zapowiada ale jeszcze na Targach E3 mówili że ma być "Spectator Mode" :D

Grabkien słuchasz Deadmau5'a ?? :D

pod koniec sierpnia to ma być?:D

Bardzo ciekawie się to zapowiada ale jeszcze na Targach E3 mówili że ma być "Spectator Mode" Grabkien słuchasz Deadmau5'a ??

Oczywiście, że tak :)I podobnych klimatów :)

Ten spectator mode by się przydał, ale bardziej na zasadzie replay'ów z HoN'a, żeby można było normalnie oglądnąć replaya z każdej gry :)

Ja bym chciał mapę 10x10, albo Bravery czyli jeden line i wszyscy pushują

Oczywiście, że tak :)I podobnych klimatów Ten spectator mode by się przydał, ale bardziej na zasadzie replay'ów z HoN'a, żeby można było normalnie oglądnąć replaya z każdej gry

No to gratulacje człowieku :D.

Też słucham Deadmau5'a oraz Avicii/Swedish House Mafia/Robert M/DJ Antoine/i inne :D

A co do spectator mode to będzie jak np. w CS czyli będzie można oglądać jak np. twoi znajomi lub bardzo dobrzy gracze nawalają się do końca ^^

To jest zbyt piękne :lol:

za***iste, na to czekałem, nowy tryb, więcej zabawy;)

warn_ico.png
Warn za wulgaryzmy. - crracked

świetna mapa może być ale pewno trudna do ogarnięcia :D:D

nawet z tymi 2 mapami co są gra mi się w ogóle nie nudzi a gram już półtorej roku

mapa 10vs10 była by przesadna wystarczy team AoE i po kłopocie bez sensu by było ja bym chciał mapę 5 vs 5 powiększoną z 2-3 krotnie

Podobnie jak ze Skarnerem, wszyscy na niego czekali, a tu Wukong. Tak i chyba teraz tak samo wszyscy spodziewali się Magma Chamber tam dam... Crystal Scar. W sumie ja się ciesze, nowy tryb i wiadomo, że kolejną mapę mają w zanadrzu.

Mi by się podobało jakby zrobili coś aka Adventure Mode z Avalon Heroes.

w bravery chodzi o itemy(snowball, trinity, tiamat +butki) a nie o push(niby-tryb dla urozmaicenia premade) -.- uwielbiam znaffców. Jak by była powiększona mapa to by musieli dodać item z teleportem bo jak byś miał wieże obronić? Postać by leciała z minute i co chwile byś widział "zzz" na czacie.

Trzeba czekać do jesieni;/

League of Legends DominioN

Co o tym sądzicie ?