League of Legends DominioN
Co o tym sądzicie ?
Co o tym sądzicie ?
wow. riot to geniusze marketingu. hoN dla wszystkich to oni zapowiadaja tak wyczekiwana nową mape.
fajnie, że będzie nowy tryb, bo już trochę lol zaczął mi się nudzić.
Bardzo fajnie Podoba mi się
Bardzo ciekawie się to zapowiada ale jeszcze na Targach E3 mówili że ma być "Spectator Mode"
Grabkien słuchasz Deadmau5'a ??
pod koniec sierpnia to ma być?
Bardzo ciekawie się to zapowiada ale jeszcze na Targach E3 mówili że ma być "Spectator Mode" Grabkien słuchasz Deadmau5'a ??
Oczywiście, że tak :)I podobnych klimatów
Ten spectator mode by się przydał, ale bardziej na zasadzie replay'ów z HoN'a, żeby można było normalnie oglądnąć replaya z każdej gry
Ja bym chciał mapę 10x10, albo Bravery czyli jeden line i wszyscy pushują
Oczywiście, że tak :)I podobnych klimatów Ten spectator mode by się przydał, ale bardziej na zasadzie replay'ów z HoN'a, żeby można było normalnie oglądnąć replaya z każdej gry
No to gratulacje człowieku .
Też słucham Deadmau5'a oraz Avicii/Swedish House Mafia/Robert M/DJ Antoine/i inne
A co do spectator mode to będzie jak np. w CS czyli będzie można oglądać jak np. twoi znajomi lub bardzo dobrzy gracze nawalają się do końca ^^
To jest zbyt piękne
za***iste, na to czekałem, nowy tryb, więcej zabawy;)
świetna mapa może być ale pewno trudna do ogarnięcia :D
nawet z tymi 2 mapami co są gra mi się w ogóle nie nudzi a gram już półtorej roku
mapa 10vs10 była by przesadna wystarczy team AoE i po kłopocie bez sensu by było ja bym chciał mapę 5 vs 5 powiększoną z 2-3 krotnie
Podobnie jak ze Skarnerem, wszyscy na niego czekali, a tu Wukong. Tak i chyba teraz tak samo wszyscy spodziewali się Magma Chamber tam dam... Crystal Scar. W sumie ja się ciesze, nowy tryb i wiadomo, że kolejną mapę mają w zanadrzu.
Mi by się podobało jakby zrobili coś aka Adventure Mode z Avalon Heroes.
w bravery chodzi o itemy(snowball, trinity, tiamat +butki) a nie o push(niby-tryb dla urozmaicenia premade) -.- uwielbiam znaffców. Jak by była powiększona mapa to by musieli dodać item z teleportem bo jak byś miał wieże obronić? Postać by leciała z minute i co chwile byś widział "zzz" na czacie.
Trzeba czekać do jesieni;/
Co o tym sądzicie ?