Nowy w l2

siema! właśnie ściągnąłem lineage 2 i mam kilka pytań:

- czy kamera zawsze tak wariuje, czy to wina mojej myszki?

- jaką klasę polecacie na początek?

- są jakieś opracowane buildy na każdą klasę (jak na przykład w wow'ie, gdzie każdy robił takie same masterki i używał tych samych skilli) czy każdy buduje postać jak chce i jest świetnie?

- czy klasy są zrównoważone?

- jak ma się sprawa z craftingiem?

+ jeżeli jakiś doświadczony gracz by się wypowiadał, mógłby napisać parę porad dla zielonego x)

-mozliwe ze chodzi Ci o to ze chodzisz sobie expisz i nagle kamera nagle Ci przybliza sie do postaci... skutek klikniecia na raz PPM i LPM,

-do pvp łuczników, tyranta, do expienia to tez lucznikow + spellhowler

-raczej nie, jedyny "build" jaki mozesz robic to ustawić sobie dye co dodaje Ci staty kosztem innych, no i eq oczywiscie ;)

-zbalansowane... no zastanawialbym sie nad tym :)

-z tego co wiem to tylko krasnoludy mogą coś crafcic, reszcie pozostaje enchant i upgrade

Jesli masz zamiar grac na Lineage2 PL w momencie wyjscie officialnej wersji GoD to tam jest samouczek ktory przeprowadza gracza za raczke az do 40 lvl.

Postac dla nowej osoby. Zalezy czy preferujesz gre samemu czy w grupie. Lineage2 to gra mocno nastawiona na gre w grupach do 7-9 osob(zalezne od kroniki). Dlatego gracze graja w stalych party (CP). Jesli samemu to summoner(niby latwa i prosta postac), a jesli w grupie to musisz znalezc sobie grupe osob lub klan. Inne klasy tez moga samemu ale raczej musza miec postac buffujaca jako drugie konto uruchomione. Z kamera sam nie wiem o co biega. Balans klas jest rozny i raczej zalezny zawsze od dodatku jaki wydaje NCSOFT.

Lineage2 ma bardzo duzy kontent i najlepiej poszukaj sobie informacji o kronikach i zmianach na Lineage2-Info.pl lub Lineage2.com.pl

Kamera może Ci wariować, jak masz pada podłączonego. Ja tak miałem.

@up: nie mam, a kamera nadal wariuje ._.

Jeśli chodzi Ci o to, że kamera wraca na pierwotne miejsce podczas chodzenia, to w opcjach gdzieś się to dało wyłączyć.

siema! właśnie ściągnąłem lineage 2 i mam kilka pytań:

- czy kamera zawsze tak wariuje, czy to wina mojej myszki?

- jaką klasę polecacie na początek?

- są jakieś opracowane buildy na każdą klasę (jak na przykład w wow'ie, gdzie każdy robił takie same masterki i używał tych samych skilli) czy każdy buduje postać jak chce i jest świetnie?

- czy klasy są zrównoważone?

- jak ma się sprawa z craftingiem?

+ jeżeli jakiś doświadczony gracz by się wypowiadał, mógłby napisać parę porad dla zielonego x)