Nowy w raiderz

czesc;)

zaczelem przygode z raiderz;) gram na serwerze US na serwerze CRAWLER nick Gokey gram beserkerem:)

moje pytanie jest takie czy oplaca sie na tym servie sa tu jakies polskie gildie?? jesli jest to z checia dolacze i moge grac postacia potrzebna dla gildii:)

czy macie jakis inny server na ktorym gracie to prosilbym o linka;)

z gory dziekuje;) pozdrawiam

Ogólnie to w tą grę się nawet nie opłaca grać. Mniemam , że nie masz maks lvl. Wierz mi , gdy dobijesz do niego zobaczysz brak end gamu i całkowitą nudę. A wtedy nawet gildia nie pomoże jak nie ma co robić a cały set złożony.

Tak jak up. Początki, fabuła wszystko pięknie.

Dochodzisz do końca i dowiadujesz się o potężnym secie, o mapie pvp lecz ten zachwyt znika. Aby zrobić to eq potrzeba gotówki lub robić instancję około 20 razy co jest tak nudne, że tu masz dosyć, a jak to zrobisz to nagle nie ma co robic bo mapa pvp jest niezbalansowana i jak jest 2vs3 to te 2 osoby wygrają dzięki buffowi x2 wszystko

caly set na 35 zlozylem w 3 dni zrobhilem na +4 wiec zle nie bylo :D co do PvP masz mounta i gear z PvP ;p

po 34 masz HH (hellhound) mozesz tam stoczyc pojedynek z wybranym bossem za wartosciowe nagrody ^^

gra jest poprostu za***ista szkoda ze starcza na 3-4 tyg (wbicie gearu +max LvL + pobawienie sie PvP i zrobienie pvp gearu)

to w takim razie co polecacie zrobic;) bo zaczelem gre i nawet mi sie spodobala:)

wiec jesli nie raiderz to moze polecicie cos podobnego?? byle nie c9 - nie lubie dungeonow;)

pozdrawiam

ludzie narzekacie jak nie wiem w styczniu ma wejść nowy patch do raiderz więc pewnie coś dodadzą ciekawego

z tego co czytałem to ma byc update uzupełniający content lv35 czyli Bronie z Bolas'a (kolega Kimery). Jeżeli to prawda, to nie wiele skoro max lvl grając pierwszy raz jesteś w stanie osiągnąć w tydzień, mając doświadczenie nawet w 3 dni wbijesz max jeżeli masz kolege który pomoże ci zrobić co trudniejsze questy takie jak dungi i bossy na które czasem nie idzie znaleść pt...

Co do end game...teraz go nie ma, wbijasz max lvl, robisz broń naljepszą z Epic Catacomb, set jaki chcesz (to akurat pikuś) i tyle, potem tylko farmienie Hellhound bossów i ewentualnie PVP które jest w tej grze bardzo...ubogie i dzieki niemu możesz tylko zrobić mounta i set na PVP, a poza Eventami to dużo się tam nie dzieje, tylko narzekanie że druga strona ma buffa.

Jeżęli chcesz osiągnąć wszystko co możesz - czyli mount/set pvp&pve/ringi pvp/max earringi możesz pograć nawet z 1.5 miesiąca, a potem farmić tylko Hellhounda tak jak robie to ja, i farmić kase

czesc;)

zaczelem przygode z raiderz;) gram na serwerze US na serwerze CRAWLER nick Gokey gram beserkerem:)

moje pytanie jest takie czy oplaca sie na tym servie sa tu jakies polskie gildie?? jesli jest to z checia dolacze i moge grac postacia potrzebna dla gildii:)

czy macie jakis inny server na ktorym gracie to prosilbym o linka;)

z gory dziekuje;) pozdrawiam