Nowy w Tera EU

Hej, chcę od jutra zacząć przygodę z grą Tera Online EU od Gameforga. Grywałem od nich w RoM, jestem weteranem Last Chaos od bety do Wrzesnia 2015 a więc 9 lat.

Czy ktoś doświadczony pomoże mi ? Co zbierać, gdzie expić, jak zarobić pierwszy gold znalezć jakieś party, gildie itp. ? Jaki jest max lvl w tej grze i jaki wpływ ma na gre Item shop ?

Coś o mnie 25 lat niestety nie posiadam Ts 3. Jaki serwer wybrać z dużą ilośćia Polaków ? Zaczynam od jutra. Wstaw inne media

Szczerze nie polaecam EU a tak samo firmy gameforge.. Ale jesli chcesz juz zaczynac gre konecznie na EU to server Merge jest najlepszym rozwiazaniem gra tez tam sporo rodakow

item shop to jakies kosmetyczne gowno typu stroj hello kitty itp..

end game w tej grze polega na grindzie ;c (robienie tych samych instacji zeby zeby ulepszyc eq) nie licz na cuda z wowa czy jakiegos innego dobrego mmorpg gdzie caly czas jest co robic

Max lvl to bodajze 65 i z tego co wiem to najlepsza rzecza w grze jest wbijanie lvl capa bo potem nie ma co robic (poza ulepszaniem eq) po wbiciu lvl capa nie odblokujesz niczego nowego wiec zostaje powtarzanie tych samych instancji albo robienie innej postaci od 0... mi osobiscie w grze spodobal sie tylko system non target

osobiscie odradzam ale moze tobie sie spodoba ;P

Nie mogę tej skopnaje gry z patchować dochodzi do 98% applying patching i stoi co zrobić ?

Czekać

A jaki serwer wybrać bo są 4 aż na którym jest najwięcej Polskiej społecznośći ?

Mystel PVE ma chyba teraz najwiecje polakow news na glownej z global chatem byl chyba tego dowodem ^^. Na killianie sa 2 gildie polskie jedna PVP druga PVE (obie beznadziejne :D)

Wbijaj na NA :D

Hej, chcę od jutra zacząć przygodę z grą Tera Online EU od Gameforga. Grywałem od nich w RoM, jestem weteranem Last Chaos od bety do Wrzesnia 2015 a więc 9 lat.

Czy ktoś doświadczony pomoże mi ? Co zbierać, gdzie expić, jak zarobić pierwszy gold znalezć jakieś party, gildie itp. ? Jaki jest max lvl w tej grze i jaki wpływ ma na gre Item shop ?

Coś o mnie 25 lat niestety nie posiadam Ts 3. Jaki serwer wybrać z dużą ilośćia Polaków ? Zaczynam od jutra. Wstaw inne media