Nowy w WoW - pytanie

Przegladalem troche dzial WoW tutaj i mam pytanie odnosnie tego calego RaF.

- Jak mam przydzielic go osobie ktorej chce ? robi sie to po przez konto battle.net ? battlechesta i dodatek bede kupowal na allegro, czy dalej bede mogl aktywowac rafa ?

- Drugie pytanie, jaka klase polecicie na poczatek ? lubie dynamiczna i efektywna walke, bo troche sie nagralem w H'n'Slashe. Co sadzicie o Monku lub Demon Hunterze ( PvE ) na razie nie mam planow co do PvP.

Z góry dzieki za pomoc.

RAF tworzy konto starter które potem ulepszasz battlechestem -> legionem.

Znajdujesz kogoś kto wysyła Ci maila i jak go potwierdzasz to własnie takowe konto się tworzy. Aby wysłać komuś RAF-a musisz mieć minimum Battlechest, aktywny abonament i w oknie znajomych masz przycisk do zapraszania, w okienku które wyskakuje wpisujesz jego maila.

Klasa zależy tylko od ciebie.

Dodatkowo dodam, aby grać demon hunterem musisz mieć legion oraz jakąkolwiek postać na realmie na którym chcesz grać na 70lvlu.

Więc w twoim przypadku jedziesz monkiem do 70 lvla a potem tworzysz demon huntera.

Ewentualnie używasz boosta do 100lvla który dostajesz za kupno legionu.

Aby kogoś znaleźć do rafa przeszukaj to forum albo sprawdź wowcenter.pl

Polecam też siebie, za RAF-a dokładam się do pierwszego tokena. (połowe czyli 120k golda)

Przegladalem troche dzial WoW tutaj i mam pytanie odnosnie tego calego RaF.

- Jak mam przydzielic go osobie ktorej chce ? robi sie to po przez konto battle.net ? battlechesta i dodatek bede kupowal na allegro, czy dalej bede mogl aktywowac rafa ?

- Drugie pytanie, jaka klase polecicie na poczatek ? lubie dynamiczna i efektywna walke, bo troche sie nagralem w H'n'Slashe. Co sadzicie o Monku lub Demon Hunterze ( PvE ) na razie nie mam planow co do PvP.

Z góry dzieki za pomoc.