Nowy w WoWie

Witam

Jestem nowy co do gry World Of Warcraft, wcześniej nawet nie próbowałem ze względów finansowych, niedawno oglądałem pare twitchów z "mists of pandaria" i bardzo chętnie pograłbym tą rasą.

Teraz pytanie, co muszę zrobić/kupić aby zacząć grać tą rasą? z tego co mi wiadomo nie mogę odpalić mists of pandaria jeśli nie mam wcześniejszych dodatków czyli "Battle chest"

Czyli jeśli nie mam battle chesta to nie mogę odpalić rasy pandaria? muszę mieć battle chest + do tego kupic dodatek "mists of pandaria" aby stworzyć moją pierwszą postać o rasie pandy ?

WitamJestem nowy co do gry World Of Warcraft, wcześniej nawet nie próbowałem ze względów finansowych, niedawno oglądałem pare twitchów z "mists of pandaria" i bardzo chętnie pograłbym tą rasą.Teraz pytanie, co muszę zrobić/kupić aby zacząć grać tą rasą? z tego co mi wiadomo nie mogę odpalić mists of pandaria jeśli nie mam wcześniejszych dodatków czyli "Battle chest"Czyli jeśli nie mam battle chesta to nie mogę odpalić rasy pandaria? muszę mieć battle chest + do tego kupic dodatek "mists of pandaria" aby stworzyć moją pierwszą postać o rasie pandy ?

Dokładnie tak, battle chest zawiera WoW,WoW Burning crusage i WoW Wrath of Lich King. 3 dodatkiem jest Cataclysm którego tez musisz kupić przed Pandaria. Oczywiście dopiero jak bd miał wszystkie 4 dodatki wtedy możesz grac ta postacią :)

Poprawka: Popatrzyłem na necie i dodatku Cataclysm chyba już nie trzeba kupować bo w sklepach go nie ma. Powinien już być z Battlechestem ale mogę się mylić.

Za 35zł mogę dostać World of WarCraft oraz dodatki World of WarCraft: The Burning Crusade, World of Warcraft: Wrath of the Lich King i World of Warcraft: Cataclysm.

do tego 30 dni grania, jednak czytałem na internecie o abonamencie za 20zł jesli zarejestruje się jako Anglik

o co w tyym wszystkm chodzi ?

Battlechest zawiera również Cataclysm

Cataclysm dodano do battlechesta , teraz tylko kupujesz Mist of Pandarię i już spokojnie możesz sobie grać pandą oraz monkiem

@bols244 czytałeś o starym systemie raf dzięki któremu można było kupić miesiąc grania na allegro za 20 zł poprzez wysłanie rafa. Tego już nie ma. Teraz albo pp 87 zł albo abonament 12€ za miesiąc albo jak sam znajdziesz kogoś do rafa który kupi bc + minimum miesiąc grania, wtedy dostaniesz darmowy miesiąc.

Tak więc pogram do 20lvla a następnie kupie battlechesta + 30dni za 35zł, jak poznam gierke zakupie mists of pandaria

Granie bez dodatkow do 20lvla ominie mnie cos ?

Jaką rasę na początek polecacie prócz pand? chętnie wysłucham rady od was na poczatek

UWAGA : zrób tak pograj na trialu potem jest zawsze zniżka 90% OFF poprzez grę na Battlechesta , więc nawet za 10 zł będziesz mieć jeśli masz kartę np. Visa , potem dokupujesz Mist of Pandarię i grasz sobie ładnie . Zawsze to mniej o te paręnaście złotych

A jeśli nie mam karty Visa a jedynie konto bankowe >?

spróbuj najpierw pograć na trialu ,dobij 20 zobacz jak ci pasuje gra . Następnie wyjdzie reklama w grze ,żeby przekształcić konto w Battlechesta i tam będzie właśnie zniżka ,klikasz i wychodzi ci payment -tu właśnie nie wiem czy można innaczej niż kartą jednak sprawdz nic nie stracisz

Tak zrobie, wracając jaką rase lub klase polecacie ? wszelkie rady wysłucham

Grało się na globalu , osobiście polecam Maga Humana pod Frost - znakomity DPS , PVE jak i PVP jest mocny

Z początku słaby lecz na 90 robi miazgę :)

Co prócz osiągniecia max levela w tej grze można robić ?

Dungoeny/ Rajdy , Batllegroundy ,Areny -rankingowe , Professie - np.Mining lub Herbalism ,Alchemy . Mnóstwo do roboty jest , nie znudzisz się za szybko dodam ,że niedługo rusza też nowy dodatek i tam uwierz mi będzie co do roboty ;)

bolbs244 co do klasy i rasy to wszystko zalezy co lubisz itp bo jak tankowanie to death knight, paladyn, monk, warrior, druid jak healowanie to paladyn, monk, shaman, priest, druid a jako dps to wszystkie klasy sa ok tylko wszystko zależy jak lubisz grac i czy opanujesz postać wiadomo ze nie ktore maja lepsze osiągi od innych ale to jak już masz sprzęt i ogranie

Zastanawiam się nad rogue/assassin nie wiem jak to sie zwie w wowie

jaką rase do rogue? lub jakieś rady na poczatek co do tej klasy ?

Zamierzam grac na lapku i5 3230m gf 730m 8gb ram, do gier glownie mam ps4

Jeśli na starterze zrobilem postac na pandari po wykupieniu battle chesta postac zostanie zablokowana do czasu kupienia mists of pandaria ;p?

Rasa pandarenow jest dostepna dla wszystkich, pandaria odblokowywuje ci jedynie klase monka.

Witam

Jestem nowy co do gry World Of Warcraft, wcześniej nawet nie próbowałem ze względów finansowych, niedawno oglądałem pare twitchów z "mists of pandaria" i bardzo chętnie pograłbym tą rasą.

Teraz pytanie, co muszę zrobić/kupić aby zacząć grać tą rasą? z tego co mi wiadomo nie mogę odpalić mists of pandaria jeśli nie mam wcześniejszych dodatków czyli "Battle chest"

Czyli jeśli nie mam battle chesta to nie mogę odpalić rasy pandaria? muszę mieć battle chest + do tego kupic dodatek "mists of pandaria" aby stworzyć moją pierwszą postać o rasie pandy ?