Nowy Wystrój strony

Dzisiaj stworzono nowy wystrój strony. Teraz przewyższają jaśniejsze kolory co mi się troszeczkę nie podoba ( Wolałem jak było ciemniej ) oraz przyciski niewygodnie poprzysuwane, Te dymki koło komentarzy są takie dziwne,Avatary gości są nietypowe.

Edit: Zmieniłem zdanie po pooglądaniu bliżej strony,

Nie podoba mi sie, wczesniejszy wyglad byl bardziej klimatyczny.

Osobiście muszę wyznać że nie podoba mi się ta wersja strony - dlaczego ? Głównie ze względu na "oczoje*ną" kolorystykę. Myślę że jeśli robić już coś takiego to trzymać się jednego podstawowego koloru dodając ew. jego odcienie.

Za jasna, nie klimatyczna, okno ostatnich/gorących newsów ma złe wymiary i rozciąga przez to obrazki (właściwie sam layout jest szerszy niż poprzedni) może to wina przyzwyczajenia, ale poprzedni był znacznie lepszy a reklamy wcale go nie psuły, ten wygląda jak zrobiony w gimpie bez pomysłu, nie ma w nim nic ciekawego, jest prosty i bijąc po oczach nie zwraca na nic uwagi.

Wg mnie totalna porażka. M.in. bardzo nie podoba mi się kolorystyka i wolałbym, gdyby dawny wygląd powrócił. ; /

Mi najbardziej nie podobaja sie kolory oraz brak ostatnich wypowiedzi z watkow na forum.

A mi nie. Zrób ankietę.

mi też się nie podoba.

wygląda jakoś tak dziecinnie...

Ja jestem za powrotem do wcześniejszego wyglądu strony, ponieważ teraz wygląda jak beznadziejna strona z grami dla dzieci. Wolałem, jak było ciemniej, były wyświetlane ostatnio poruszane tematy na forum. Mam nadzieję, że tamten wygląd strony powróci.

Nie powróci, bo tamten szablon stał na zjebanym silniku. Obecny, gwarantuje większe możliwości.

Co do wyglądu, też mi się nie podoba, ale liczy się TREŚĆ. Mogę jednak obiecać, że lay nabierze trochę mroczności, znikną jaskrawe kolory, a serwis stanie się bardziej czytelny:)

Moim zdaniem też przez zmianę wyglądu strona straciła to co mnie tu przyciągało:).

No i brakuje ''ostatnich postów z forum''na stronie głównej.

Moim zdaniem też przez zmianę wyglądu strona straciła to co mnie tu przyciągało:).No i brakuje ''ostatnich postów z forum''na stronie głównej.

Też mi tego brakuje :(

Co tu dużo pisać...

Layout ssący na maksa z 4 powodów:

1.Mało czytelny

2.Oczojebne kolorki

3.Teraz nowsze komenty w artykułach są na górze, a nie odwrotnie, jak to miało miejsce przed zmianą.

4.Nie ma pokazanych pięciu ostatnio postowanych tematów.

Panowie i panowie powinien na stronie pojawić się napis beta i wasze krzyki zostały by zniwelowane. Pracę trwają administratorzy czuwają koderzy oglądają ... czekajmy.

Panowie i panowie powinien na stronie pojawić się napis beta i wasze krzyki zostały by zniwelowane. Pracę trwają administratorzy czuwają koderzy oglądają ... czekajmy.

Moge się mylić, ale czy ten temat nie został po to stworzony?

By właśnie były w nim takie "krzyki"

Każdy napisał co sądzi o stronie więc co nowego można dodać, że napis o 1mm za krzywo a tamten się nie wyświetla?

Mi najbardziej przeszkadzają komentarze, czyli trzeba jechać na sam dół, a nie tak jak wcześniej, że z góry czytamy.

I jeszcze styl graficzny, normalnie jak w królestwie lalek barbie, tak kolorowo, tak słłłitaśśnie !

Mają w d*pie nasze zdanie! Manifestacja.

Bez przesady, nie jest zle : ).

Ogolnie tylko kolorki zmienic i bedzie git.

A co do komentarzy: fakt, lepiej jest, kiedy nowe pojawiaja sie dalej, a stare widnieja jako pierwsze. To tak, jakby moj post, ktory teraz pisze, mial wyladowac na czole strony, a sam poczatek tematu znajdowalby sie gdzies na samym dole...Troche to nienaturalne, jakby malo estetyczne, nie wiem... : )

Bez przesady, nie jest zle : ).Ogolnie tylko kolorki zmienic i bedzie git. A co do komentarzy: fakt, lepiej jest, kiedy nowe pojawiaja sie dalej, a stare widnieja jako pierwsze. To tak, jakby moj post, ktory teraz pisze, mial wyladowac na czole strony, a sam poczatek tematu znajdowalby sie gdzies na samym dole...Troche to nienaturalne, jakby malo estetyczne, nie wiem... : )

W sumie to masz rację. Chyba największy fail jest z tymi kolorami. Poprzednia strona była mroczna jak już ktoś nie raz wspomniał. Mam nadzieję, że to ogarną w końcu.