Witam, jako iż jest nowym posiadaczem XBOX'a 360, chciałbym się dowiedzieć, co polecicie jako "tytuł startowy", jakie gry są flagowymi dla owej konsoli i czy jest tytuł podobny do Ratchet & Clank znany z PS2/PS3 (dla 2 osób )? Również możecie podać swoje GamerTagi, żeby ew. w przyszłości pograć razem w co-op'owe/multiplayer'owe gry.
Nowy z XBOX 360
Więc tak, tytułami flagowymi dla "klocka" jest seria Gears of War, Halo oraz Forza Motorsport. Jako tytuł/y startowy/e polecił bym Ci Alan Wake, (seria)Halo, (seria) GoW, opcjonalnie FF XIII i Brutal Legend . A co do "Ratchet & Clank" to do tej pory nie trafiłem jeszcze na grę tego rodzaju. A mój Game Tag to: kryspeq666, ale nie często wykupuje live'a bo nie mam na to po prostu kasy.
Kup sobie Gears of War 3, lub Fable 3 obie świetne produkcje!
Ninja gaiden 3 .Jeżeli chcesz sobie popykać z kumplem to kup sobie tekkena/soulcalibura/UFC/naruto.Ścigałka to forza, strzelnaka (ala horror) to alan wake.
Kup sobie Gears of War 3, lub Fable 3 obie świetne produkcje!
hahahaahhahaahah!!!
w zadnym wypadku nie kupuj tego szajsu, gow3 nie rozni sie niczym od 1 i 2, to tylko dodatkowy zestaw misji, a kosztuje najwiecej
fable 3 to zenada na calej lini
ja polecam ci l4d2 jak masz zamiar grac na xbl
na singlu jakies rpgi fajne polecam, two worlds czy cus
Okey, dzięki za podanie tytułów. Prawdopodobnie pierwszym kupionym z tych tytułów będzie Halo/Forza, co zauważyłem w przypadku drugim, że jest ostatnio na XBOX Live reklamowane.
Ja od siebie polece Fable II / III (fabularnie nie mają ze soba nic wspólnego oprócz uniwersum), Halo Reach (świetny multi / co-op), Final Fantasy XIII (jeśli lubisz Japońskie RPG), Forze 3 / 4 (mam 3 i jest naprawde fajna), Alan Wake, a jeśli chodzi o platformówki typu Ratchet&Clank to możesz nabyc Crash Bandicoot: Mind over Mutant / Crash of the Titans,Rayman Origins (osobiście nie grałem w pełną wersje, ale demko* jest cudowne) i Rayman 3 (remake za 800msPoint w XBL Arcade).
Moj GamerTag: EnSlaved4
*demko Rayman Origins jest na XBL (jakies 1gb waży i jest dośc długie).
Hmmm moj gametag to: CherryDD mam halo 3 reach, gow2, fable 3, duke nukem forever mozemy cos pograc:D
Podawajcie swoje gamertagi, może trafimy na wspólne tytuły.
Moj GamerTag: EnSlaved4
Polecam Fife 12. Mowie poważnie, dla mnie ta konsola do czego sie nadaje to do podłączenia pod 40 calowy TV łączem HDMI i grania w Fifke/Pes'a
Wysłałem zaproszenie, tylko chyba nie zaakceptowałeś.
Aktualnie mam Fife 08 (bo konsole odkupowałem wraz z kilkoma grami) i myślę nad Fifa Street, tylko cena 160zł... Co do TV to mam jeden z tych większych telewizorów od Sony - BRAVIA HX820 55, więc komfort grania na X'ie jest...
@MalazahnWysłałem zaproszenie, tylko chyba nie zaakceptowałeś.
OK, jak będę na konsoli grał to zaakceptuje ^^
Witam, jako iż jest nowym posiadaczem XBOX'a 360, chciałbym się dowiedzieć, co polecicie jako "tytuł startowy", jakie gry są flagowymi dla owej konsoli i czy jest tytuł podobny do Ratchet & Clank znany z PS2/PS3 (dla 2 osób )? Również możecie podać swoje GamerTagi, żeby ew. w przyszłości pograć razem w co-op'owe/multiplayer'owe gry.