Krasnoludy do GW moim zdaniem nie pasują.
Już lepsze te Asury, a ich dubbing to raczej mało istotny.
Krasnoludy do GW moim zdaniem nie pasują.
Już lepsze te Asury, a ich dubbing to raczej mało istotny.
Powiem tak, do rasy Asurów nic nie mam, są całkiem ciekawi.
Ale ten dziecinny/szczeniacki dubbing dobija.
Sam movie jest świetny, do czasu gdy ta dziewuszka nie gada.
No nic, idę pomykać w GW.
nieumie sie zdecydowac, wezme albo asure albo humana, a jak profesje beda te same co w gw1 to wezme para
ale badz co badz zajeb***** to wyglada
nieumie sie zdecydowac, wezme albo asure albo humana, a jak profesje beda te same co w gw1 to wezme paraale badz co badz zajeb***** to wyglada
Wyobrażasz sobie asurę para ? Chodząca komedia.
Ja od zawsze i na zawsze gram Mesmerem, więc mam nadzieję, że i w GW2 ukaże się mój ulubieniec.
Ja albo Ranger albo Assassin
Głupoty pieprzycie najlepszy jest elemental nastawiony na ogień w PvP dawali mi rade tylko assasyni i derwisze ale tylko mocni
Głupoty pieprzycie najlepszy jest elemental nastawiony na ogień w PvP dawali mi rade tylko assasyni i derwisze ale tylko mocni
Omg, chłopie piszesz jak dzieciuch jakiś...
Każda klasa ma szanse z każdą, zależy kto gra. Poza tym to jest kwestia gustu. Jakby wszyscy chcieliby być tak fajni i dobrzy jak Ty, to by łaziły same elemki... Wniosek ? Sam pieprzysz...
Z fajnej dyskusji robisz moczkę, więc zastawów się co piszesz, albo nie pisz w ogóle.
Bo drażnisz.
Tak na przykładzie assassina i monka Monka 1v1 ciężko pokonać, ogarnięty assassin jednak jest w stanie sobie z tym poradzić, ale problem jest wtedy gdy monk zareaguje w odpowiednim momencie. Dalej ele i woj. Tak wiele osób wie jak to ele niszczy woja zanim ten do niego dobiegnie to już spłonie, czy skona w inny sposób. A co w przypadku gdy gramy W/A? teleporcik do ele gdy mamy skile na młot to powalamy i tyle no chyba ze ele w porę ogarnie co się dzieje. Tak jest z każda postacią nie ważne jaka profesja, ważne jak umiesz dobrać sobie skile głównej i pobocznej profesji, oraz to jak grasz. Ale i tak assassin jest moim ulubieńcem xd
Dokładnie, bowiem liczy się kto jak gra... Boże.. Ja grając mesmerem, rozwaliłem nie jednego elka w ogniu.
I od nie jednego dostałem baty.
Dziecinne pisanie jest, ten jest the best, grajcie nim a będziecie najfajniejsi !
O M G ... ''Deja vu'' mam, jak siedzę w Kamadanie.. Na polskim dystrykcie..
Same dzieci i tępaki, nic tylko takim wyłączyć połączenie z internetem...
Ja na polskie dystrykty wbijam aby coś tanio kupić, lub drogo sprzedać ^^
btw. Kebra ty lux czy kurz?
Dawniej grałem dużo Kurz, ale dołączyłem do fajnej guild, a oni są Lux.
Fajni dojrzali gracze, zero dzieciarni.
A Ty ?
Lux ofc xd Spoko gildia spoko sojusz Ostatnio nawet mieliśmy miasto pod kontrolą, ale że jedną gildie wyrzuciliśmy z sojuszu to straciliśmy trochę pkt przez co i kontrole -.-.
Nick mój Kebra Kusiciel. Jak coś napisz w grze.
Dokładnie, bowiem liczy się kto jak gra... Boże.. Ja grając mesmerem, rozwaliłem nie jednego elka w ogniu.I od nie jednego dostałem baty.
ciężko się nie zgodzić... z definicji ParVsKtokolwiek=przegrana, ale np ja swoim parkiem umiem rozwalać elów(fire lajtowo, gorzej z earthem i airem) i raz czy dwa wygrałem na HoH bo wziąłem połączenie Imbagona i Hex Breakera. więc jak kto umie kim grać to każdego rozwali(jakby co nick w grze Might Tay)
porada dla tych co biorą buildy z pvx. buildy tam to złomy, weźcie sciągnicje kilka i zróbcie se swój za***isty build
Wersja z aktorami którzy podkładali głosy: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView...73/videoId/1579
Teraz tylko czekać.^^
Zobaczymy w nim nowych bohaterów z jakimi się spotkamy w drugiej części(szkoda ,że czasowo tak odległej )