Nowy zwiatun

Krasnoludy do GW moim zdaniem nie pasują.

Już lepsze te Asury, a ich dubbing to raczej mało istotny.

Powiem tak, do rasy Asurów nic nie mam, są całkiem ciekawi.

Ale ten dziecinny/szczeniacki dubbing dobija.

Sam movie jest świetny, do czasu gdy ta dziewuszka nie gada. :)

No nic, idę pomykać w GW. :)

nieumie sie zdecydowac, wezme albo asure albo humana, a jak profesje beda te same co w gw1 to wezme para

ale badz co badz zajeb***** to wyglada

nieumie sie zdecydowac, wezme albo asure albo humana, a jak profesje beda te same co w gw1 to wezme paraale badz co badz zajeb***** to wyglada

Wyobrażasz sobie asurę para ? :P Chodząca komedia.

Ja od zawsze i na zawsze gram Mesmerem, więc mam nadzieję, że i w GW2 ukaże się mój ulubieniec.

Ja albo Ranger albo Assassin ;)

Głupoty pieprzycie najlepszy jest elemental nastawiony na ogień w PvP dawali mi rade tylko assasyni i derwisze ale tylko mocni

Głupoty pieprzycie najlepszy jest elemental nastawiony na ogień w PvP dawali mi rade tylko assasyni i derwisze ale tylko mocni

Omg, chłopie piszesz jak dzieciuch jakiś...

Każda klasa ma szanse z każdą, zależy kto gra. Poza tym to jest kwestia gustu. Jakby wszyscy chcieliby być tak fajni i dobrzy jak Ty, to by łaziły same elemki... Wniosek ? Sam pieprzysz...

Z fajnej dyskusji robisz moczkę, więc zastawów się co piszesz, albo nie pisz w ogóle.

Bo drażnisz.

Tak na przykładzie assassina i monka ;) Monka 1v1 ciężko pokonać, ogarnięty assassin jednak jest w stanie sobie z tym poradzić, ale problem jest wtedy gdy monk zareaguje w odpowiednim momencie. Dalej ele i woj. Tak wiele osób wie jak to ele niszczy woja zanim ten do niego dobiegnie to już spłonie, czy skona w inny sposób. A co w przypadku gdy gramy W/A? teleporcik do ele gdy mamy skile na młot to powalamy i tyle no chyba ze ele w porę ogarnie co się dzieje. Tak jest z każda postacią nie ważne jaka profesja, ważne jak umiesz dobrać sobie skile głównej i pobocznej profesji, oraz to jak grasz. Ale i tak assassin jest moim ulubieńcem xd

Dokładnie, bowiem liczy się kto jak gra... Boże.. Ja grając mesmerem, rozwaliłem nie jednego elka w ogniu.

I od nie jednego dostałem baty.

Dziecinne pisanie jest, ten jest the best, grajcie nim a będziecie najfajniejsi ! :)

O M G ... ''Deja vu'' mam, jak siedzę w Kamadanie.. Na polskim dystrykcie..

Same dzieci i tępaki, nic tylko takim wyłączyć połączenie z internetem...

Ja na polskie dystrykty wbijam aby coś tanio kupić, lub drogo sprzedać ^^

btw. Kebra ty lux czy kurz?

Dawniej grałem dużo Kurz, ale dołączyłem do fajnej guild, a oni są Lux.

Fajni dojrzali gracze, zero dzieciarni. :)

A Ty ? :)

Lux ofc xd Spoko gildia spoko sojusz ;) Ostatnio nawet mieliśmy miasto pod kontrolą, ale że jedną gildie wyrzuciliśmy z sojuszu to straciliśmy trochę pkt przez co i kontrole -.-.

Nick mój Kebra Kusiciel. Jak coś napisz w grze. :)

Dokładnie, bowiem liczy się kto jak gra... Boże.. Ja grając mesmerem, rozwaliłem nie jednego elka w ogniu.I od nie jednego dostałem baty.

ciężko się nie zgodzić... z definicji ParVsKtokolwiek=przegrana, ale np ja swoim parkiem umiem rozwalać elów(fire lajtowo, gorzej z earthem i airem) i raz czy dwa wygrałem na HoH bo wziąłem połączenie Imbagona i Hex Breakera. więc jak kto umie kim grać to każdego rozwali(jakby co nick w grze Might Tay)

porada dla tych co biorą buildy z pvx. buildy tam to złomy, weźcie sciągnicje kilka i zróbcie se swój za***isty build

Wersja z aktorami którzy podkładali głosy: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView...73/videoId/1579

Teraz tylko czekać.^^

Zobaczymy w nim nowych bohaterów z jakimi się spotkamy w drugiej części(szkoda ,że czasowo tak odległej :( )