Nowy zwiatun

Zobaczymy w nim nowych bohaterów z jakimi się spotkamy w drugiej części(szkoda ,że czasowo tak odległej :( )

Super to wszystko wygląda, jak dla mnie to warto poczekać. :)

Narazie muckam w GW, więc nie narzekam. :P

Ludzie i Popielce rox ! :D

Zaje***!!

Nie mogę się doczekać. fajnie że wprowadzili rasy(i tak będę grał człowiekiem albo tym elfem bo lubie takie drzewkowe klimaty), a co wy sądzicie o rasach? Miasto asura wygląda super!

Niestety dużo chciałbym zmienić w GW np możliwość grania na normalnej mapie i spotykanie graczy w ogniu walki, a nie nudne instanty oraz podniósł bym maksymalny poziom do 30. Za mało PvE też nie sprzyja grze, oraz usunął bym możliwość tworzenia postaci pod PvP i zastąpił to oddzielnym servem czysto pod PvP.

Już niedługo ^^ W sumie to jeszcze kim zagram, ale raczej będzie to popielec, człowiek, albo norn. Jak dla mnie postacie tylko do PvP są lepszym rozwiązaniem niż typowy PvP serwer ale to kwestia gustu

W GW2 ma być już jak w innych mmo podobno(serwy pvp,otwarty swiat itp)

Ja zagram elfem(oni się nazywają sylvanie czy jakoś tak) lub popielcem ,zresztą każda rasa jest fajna i pewnie każdą spróbuję :P (no może prócz człeka ,którego już mam dość po GW1 :])

Zgadza się ma być tak jak w innych mmo. Ale i tak gierka pewnie spełni moje oczekiwania zwłaszcza, że trudniejsze/ważniejsze questy i misje nadal będą odbywały się na instancjach.

To co panowie będzie glidia z mmorpg.pl :P. Z tymi postaciami do PvP chodziło mi o to że, wydaje mi się że mają przewagę w PvP nad zwykłymi postaciami fabularnymi. Ale to tylko moje przemyślenia.

Byle by gra nie była na abonament :unsure:

Postać do PvP może mieć takie uzbrojenie jakie odblokowałeś walcząc nią lub grając postacią do PvE. Moim zdaniem są wyrównane szanse ;)

Oczywiście koreańce musiały dać rase typu dzieci , już mi sie odechciało grać.......

Jakie koreańce? Ja byłem dogłębnie przekonany że GW stworzyli Amerykanie :huh:

Asury to male mądre stworzonka które kiedyś mieszkały pod ziemia dla mnie to oni nie są "dzieciopodobni". Jednak w GW1 ich teksty potrafią czasami zdenerwować xd

A ja miałem mini asure z cda i opchnąłem ją za grubą kase już nie pamiętam ile ale to była kupa szmalu.

Ładnie "świeci" ,ale jak sprawdzi się w praktyce? Radziłbym nie wiązać dużych nadzieli to tylko to tylko zwiastun.

Oczywiście koreańce musiały dać rase typu dzieci , już mi sie odechciało grać.......

Jak Ciebie łatwo zniechęcić. :P Ło jej....

W tym wieku bardzo łatwo jest kogoś zniechęcić :lol: pewnie dzieci nie lubi.

A poza tym to asura już byli w GW pewnie broda ich nie zauważył i teraz znalazł pretekst żeby nie kupować :rolleyes:

Wiem że byli ale sie nimi nie grało , W końcu lepiej dać takie homo nie wiadomo niż zacnego krasnoluda.......

Już nie moge się doczekać, na pewno zagram charrem wojownikiem.

Asury wolałem jako minipety, co do krasnoluda to faktycznie jakoś twórcy gier mmo go pomijają zazwyczaj, a szkoda, chociaż może i to dobrze po części, bo krasnoluda z wielkimi oczami rodem z mangi bym nie zniósł.

mi na początku się podobały te asury ale ten ich dubbing jest okropny ;p

a co do krasnali to fakt większość mmo ich nie ma a w GW1 ta rasa wyginęła :(

No w sumie szkoda mi tych krasnali fajne są ale w Aionie da się samemu ulepić krasnoluda :P