Nowy

Witam !

Przepraszam za założenie nowego tematu jeżeli takowy już istnieje, ale nie znalazłem takiego.

Jestem nowym graczem i chciałbym dowiedzieć się jak wygląda sytuacja na prywatnych serwerach WoWa interesuje mnie gra TYLKO PvE (być może dlatego, że PvP jeszcze nie ogarniam), również chciałbym abyście zamieścili jakieś serwery pod wersję 2.4.3 i wszelkie informacje które pomogą mi na starcie (interesują mnie klasy takie jak Warlock Destro, Rogue (pod PvE), Druid Feral)

Serwery jakie mnie interesują hm w sumie mi to obojętne czy to będzie low/mid/high (zdaje sobie sprawę że na dwóch ostatnich gra się najłatwiej i raczej ciężko znaleźć gildie PvE bo generalnie wszyscy grają PvP)

po co Ci pt PVE na większych ratach skoro solo można szybko wbić max lv ?

ja proponuję serwery z low lv, tym bardziej że dopiero zaczynasz zapoznawać się z grą

pójście na high rate byłoby samobójstwem ponieważ poza PVP to tam za dużo nie porobisz, a jak sam wspomniałeś interesuje Cię styl PVE i zapoznanie się z tytułem :)

co do polecenia jakiegoś konkretnego serwerach, to Ci niestety nie pomogę, ponieważ nie grywam na privach,

jeden wielki bug na bugu, no i klimat x0,5 (dlatego privy omijam z daleka)

... ale prawdopodobnie za chwilę jakiś ogar zauważy ten temat i Ci coś poleci, tylko pamiętaj bierz LOW RATE :)

właśnie też myślałem nad tym by zabrać się za low rate, tylko że z tego co widzę to za dużego wyboru odnośnie prywatnych serwerów to nie mam HG lub ToD, ewentualnie jakieś zagraniczne o których nie wiem

Najlepszym serverem jest global^^ a tak na powaznie to Theatre Of Dreams lub HG :)

Polecam jednak Theatre of Dreams bardzo dobry serwer jak na priv ;)

jeżeli 2.4.3 to HellGround, polski, jedyny low rate z taką populacją.

Na 2.4.3 najlepszy HellGround :) Na ToDzie najlepiej w WotLK.

wszystko ładnie pięknie polecacie mi serwery a tak na prawdę nic nie dajecie jestem NOOBEM odnośnie tej gry jedyne co wiem to to jakie klasy, rasy w niej występują, żadnej propozycji odnośnie wspólnego grania ? żadnych tutoriali, żadnej pomocy ? głupi build by się nawet przydał podałem 3 klasy jakie mnie interesują, przepraszam jeżeli zbytnio cisnę

Deathcrush, chciałbym Ci polecić server NightWatch. Są tam raty x2, i wg. wielu ludzi jest to (tak!) najlepszy polski private server pod względem oskryptowania instancji i raidów i wygyly. Tam, jeśli za coś się zabiorą, to kończą to. Podajcie mi jakikolwiek inny polski prywatny serwer, gdzie w przynajmniej 90% oskryptowany jest Yogg Saron oraz Algalon (z tym że z nim ostatnio problemy mają). Niedawno wszedł nowy rev na którym będzie niebawem ICC i RS. Na PvP jak na razie nie masz na co liczyć ponieważ jedyną bolączką tego serwera jest strasznie mała populacja... Jeśli zdecydowałbyś się na niego, to z wielką chęcią Ci pomogę :)

Jak coś to pisz na gg/pw.

www.nightwatch.com.pl

Pozdrawiam. :)

Witam !

Przepraszam za założenie nowego tematu jeżeli takowy już istnieje, ale nie znalazłem takiego.

Jestem nowym graczem i chciałbym dowiedzieć się jak wygląda sytuacja na prywatnych serwerach WoWa interesuje mnie gra TYLKO PvE (być może dlatego, że PvP jeszcze nie ogarniam), również chciałbym abyście zamieścili jakieś serwery pod wersję 2.4.3 i wszelkie informacje które pomogą mi na starcie (interesują mnie klasy takie jak Warlock Destro, Rogue (pod PvE), Druid Feral)

Serwery jakie mnie interesują hm w sumie mi to obojętne czy to będzie low/mid/high (zdaje sobie sprawę że na dwóch ostatnich gra się najłatwiej i raczej ciężko znaleźć gildie PvE bo generalnie wszyscy grają PvP)