Nowy

Witam, szukam kogoś kto pomógłby mi ogarnąć content wowa,a przede wszystkim oswoił z grą, planuje kupić battlechesta wraz z legionem, ale chciałbym poznać wasze opinie na temat samego wowa, jak i może parę wskazówek od was odnośnie serwera, gildii, od czego zacząć itd. Oglądałem mnóstwo filmików itd. więc co nieco rozumiem, ale przy ogromie WoW'a to zdecydowanie za mało. Jednym z głównych pytań jakie chciałbym zadać, to czy gdybym chciał przejść przez cały content wowa od zera z kimś czy była by taka szansa, biorąc pod uwagę, że nie mam znajomych którzy grają i czy jest to problematyczne, bo słyszałem, że to byłoby dobre nawet ze względu na oswojenie się z mechaniką danej klasy.

Jeżeli ktoś również zaczyna, lub szuka ludzi do wspólnej gry to właśnie to czego szukam, z tego co czytałem Wow miał świetne dodatki i chciałbym je bliżej poznać, nim od razu rzucę się na Legion, który nie ukrywam strasznie przyciągnął moją uwagę do WoWa. Z góry dzięki za odpowiedzi! :)

Realm to albo ten na którym grają twoi znajomi, jeśli brak to ten na który zaprosi Cię RAF (polecam się), albo Devias Brotherhood jest najlepszym wyborem. Od Burning legion trzymaj się z daleka. (moja osobista opinia / rada)

Battlechest 20zł.

Legion 110zł.

W content WoW-a wprowadzisz się czytając książki Warcraft oraz przechodząc Warcrafta 3.

Co masz do BL ? Gram na nim już kilka lat i fakt co jakiś czas na czacie ujawniają się jakieś cebulaki ale nie jest ich aż tak dużo.Za to fajnie nie raz pograć/pogadać w Polakiem w czasie WQ czy instancji.Poza tym w WoWa się gra a nie czyta czat :P

Dlaczego polecasz wyżej wymieniony Devias Brotherhood? :)

Gra tam najwięcej polaków zaraz po Burning Legion gdzie gra najwięcej Polskich dzieci.

Jest to realm RPPVP.

Polecam też mój realm -> Vek`Nilash.

Jest to realm PVE.

Też zanotowałem tu dużą liczbę polskich rodaków.

Jako że jest teraz opcja Cross-Realm to wybór realmu nie ma aż tak dużego znaczenia.

Witam, szukam kogoś kto pomógłby mi ogarnąć content wowa,a przede wszystkim oswoił z grą, planuje kupić battlechesta wraz z legionem, ale chciałbym poznać wasze opinie na temat samego wowa, jak i może parę wskazówek od was odnośnie serwera, gildii, od czego zacząć itd. Oglądałem mnóstwo filmików itd. więc co nieco rozumiem, ale przy ogromie WoW'a to zdecydowanie za mało. Jednym z głównych pytań jakie chciałbym zadać, to czy gdybym chciał przejść przez cały content wowa od zera z kimś czy była by taka szansa, biorąc pod uwagę, że nie mam znajomych którzy grają i czy jest to problematyczne, bo słyszałem, że to byłoby dobre nawet ze względu na oswojenie się z mechaniką danej klasy.

Jeżeli ktoś również zaczyna, lub szuka ludzi do wspólnej gry to właśnie to czego szukam, z tego co czytałem Wow miał świetne dodatki i chciałbym je bliżej poznać, nim od razu rzucę się na Legion, który nie ukrywam strasznie przyciągnął moją uwagę do WoWa. Z góry dzięki za odpowiedzi! :)