Nuda nuda jeszcze raz nuda POMOCY!

Nie mam co z soba zrobic - chodzi mi o czas wolny kiedy to nie jestem z kumplami nad jakims jeziorem, w kinie itd. odechciewa mi sie powoli spedzac czas na komputerze tym bardziej ze nie mam juz w co grac, i tutaj jest moj problem - mam trudnosc ze znalezieniem hobby :/ probowalem wielu rzeczy no i niestety nie przypadlo mi to do gustu. Mozecie cos polecic ? Inaczej chyba skoncze ogladajac seriale ._.

Dzieki za jakiekolwiek checi x)

sport, zacznij robić coś manualnie, wyjść samemu gdzieś do klubu, znaleźć prtnera/kę (wtedy szczególnie nie będziesz się nudził) ...

robienie zdjęć, tworzenie filmów krótkometrażowych, słuchać muzyki i chilloutowac się, przeczytać dobrą książkę, obejrzeć film/serial, odświeżyć stare znajomości.....

znaleźć pracę i trochę zarobić ...

Ja osobiscie polecam przeczytac fajna ksiazke. Od siebie polece Dana Browna : Kod Leonarda da Vinci, Zaginiony Symbol, Anioly i Demony, Inferno <3

przeczytaj wszystkie części gry o tron i torturuj wszystkich spoilerami ;p

A ja polecę iść do pracy (nawet na pół etatu). Uwierz mi, że uczucie "kompletnego znudzenia" szybko zniknie, a Ty trochę zarobisz.

ja właśnie pracując dostaję uczucia "kompletnego znudzenia";p. Raczej jakiejś pasjonującej pracy nie dostanie, ale warto poszukać. Pieniądze zawsze się przydadzą :)

Poczytaj właśnie jakieś książki o ile lubisz. Idź na jakieś imprezy czy to do klubów czy to na domówki a potem lecz kaca :) Osobiście zacząłem chodzić na siłownie ( przerwa od boksu) i zamierzam przeznaczyć te ostatnie wakacje na sport może również Tobie przyda się trochę ruchu ?

Yyyy... Siłownia? Bieganie? Ćwiczenie w domu?

Grubym nerdem nie jestem, gram w kosza oraz w squasha, ale 4-6 godzin w tygodniu to nic

Wiesz co, kiedyś czytałem artykuł w CDA, jak pewien użytkownik napisał, nie ma co robić bo kumple pojechali na wakacje. Radzę go znaleźć, i odczytać, bo się nudzisz prawda ?

Ja od siebie polecę geocaching :D Obczaj: www.opencaching.pl

Jeśli jesteś z jakiegoś dużego miasta, w którym sporo się dzieje, to polecam ci chodzenie samemu po klubach i poznawanie nowych ludzi. Rozszerzysz w ten sposób swój krąg towarzyski, który będzie się cały czas powiększał, w końcu dojdzie do tego, że non stop będziesz miał co robić, bo będziesz gdzieś zapraszany. Oczywiście nie wszystko takie proste, bo nie możesz być nudziarzem i najpierw musisz przejść przez social anxiety. Każdy to ma w mniejszym lub większym stopniu, tym bardziej na początku.
Wyobraź sobie teraz ile ciekawych osób możesz spotkać, ile przygód możesz przeżyć, a przede wszystkim jak bardzo dobrze możesz się bawić! ;)

Myslalem nad ASG, Lucznictwo lub cos ale jedynie co mi pozostanie to strzelanie do ptactwa x)

BTW. Dzieki wszystkim za odpowiedzi i poswiecony czas.

Nie mam co z soba zrobic - chodzi mi o czas wolny kiedy to nie jestem z kumplami nad jakims jeziorem, w kinie itd. odechciewa mi sie powoli spedzac czas na komputerze tym bardziej ze nie mam juz w co grac, i tutaj jest moj problem - mam trudnosc ze znalezieniem hobby :/ probowalem wielu rzeczy no i niestety nie przypadlo mi to do gustu. Mozecie cos polecic ? Inaczej chyba skoncze ogladajac seriale ._.

Dzieki za jakiekolwiek checi x)