Siemka Macie Jakies Propozycje W Co Mozna Popykac Ewentualnie Chetnie Zapraszam Do Wspolnej Rozgrywki
Nudy- Niema W Co i Z Kim Pograc
Wildstar w ten weekend albo TESO.
Problem W Tym Ze Brak Keya
może dota 2?
Zapraszam do Aura Kingdoms. Byłem w szoku, jak ta gra mnie wciągnęła.
co mi za fraida gania samemu ;p graja tam chociaz polacy ?? xD ostatnio jak gralem to byly straszne lagi
W Aura Kingdoms - brak lagów, grają Polacy, są dwie porządne polskie gildie. Zapraszam do gry
ze wzgledu na nowa klase skusze sie ponownie jak cos zapraszam chetnych do gry oraz na ts
jak cos pisac na forum
Aura Kingdom lipa na dłuższą metę, jedyne mmo warte dzisiaj uwagi to oczywiście te od mistrzów w tej dziedzinie NCSOFTu. Mam na myśli Aion, lub Lineage 2 serwer Dragon Network. Ewentualnie Tera Online jeśli ktoś preferuje non targety.
Aion Dlamnie Lipa W L2 Siedzialem 8 Lat A Tera Mi Sie Przejadla
@Duo, mówisz, że lipa. Wbiłeś Max level?
Tak, gram.
Nick: WildStarr
Serwer: Hydra
nie cos mi sie odechcialo jak ja mam 50 a koles na 45 mnie sklada na 2 hity to mi sie grac odechcialo xD
Zapraszam do flyffa, polska gildia, ogarnięci ludzie, nie dzieciaki, server bardzo zaludniony (tanuki). Mój nick Ptasznikowaty12, ew. pisz do TimiPL
Jak AK to polecam gildie Cupcakes, bardzo przyjemnie mi się z nimi grało.
Także polecam Cupcakes. Jestem ich członkiem.
e tam lece do Neverka
Dostałem maila od teso osobiście nie chcę mi się go ściągać.. dostałem 2 keye jeden swój osobisty i drugi dla "przyjaciela" 3maj jeżeli chcesz :
APH6TLEK45N99447X9L3
Wielkie dzieki ale niesty ktos mnie wyprzedzil