Nudzi mi się

dajcie linka do jakieś prostej gierki która zajmie na tydzień lub dwa naprawdę tak posucha że szok!

post_online.pngcrracked
Napisano dziś, 17:37
Jeśli się nudzi to masz czas na założenie bardziej sprecyzowanego tematu. Bo nikt nie wie, czy MMO, czy też Single. Kosz i produktywniej spędź ten czas.

Może być to zarówno gra massiv multiplayer online games jak i gra single player, owa produkcja może być osadzona w dowolnym świecie i/lub dowolnym uniwersum którym może być np :

- fantasy

-baśnie

-legendy

-bądź zupełnie wyimaginowany świat wykreowany przez potężne maszyny obliczenie z mocą przyspieszające nasze domowe PC o steki jak nie tysiące jednostek

co do klimatu to jestem trochę sceptyczny, nie zadowolę się byle czym bardzo lubię :

- smoki

-ludzi

-orki

nieumarłych

- krew

-pot

-łzy

mroczność

-jasność

-cukierkowość

-złożoność

i najważniejsze prostotę

mam nadzieję że tym jakże skromny i pełnym pozytywnych emocji postem zadowoliłem co nieco delikatne podniebienie moderatora tu dzież admina crracked który to jedno znacznie kojarzy mi się z łamanie zasad :D , ale to już moja subiektywna ocena ponieważ jestem że się tak wyrażę :

kwadrat_33.png

Zdanie zaczyna się z dużej litery - tak mnie uczono.

Zagraj w Skyrima.

Nie wiem dlaczego mój post został usunięty, bez żadnego powodu.
Polecam Tibie, dobra na dwa tygodnie.

http://paragrafowegranie.republika.pl/download.html kiedyś grałem w tego typu gry, tylko, że post-apo i wersje książkowe oczywiście. Fajna zabawa na nudne wieczory. Można też grać z kimś, tzn. razem podejmować decyzje, to też jakieś tam urozmaicenie do gier paragrafowych.

Pozdr.

Polecam Oblivion, Skyrim lub GTA lub tym podobne (Saints Row, Sleeping Dogs).

Oblivion w to chi alem zgrać zawsze dzieki

Jeżeli chodzi o dłuższą rozgrywkę to polecam np. mount&blade albo jakieś herosy/disciples.

Jak pies się nudzi to liże sobie jajka

warn_ico.png
Warn za spam. - Might

Jak można powiedzieć nudzi mi się, no kuldę jak ? Książki, filmy, seriale + dwór (za moich czasów flaszeczka i coś jeszcze). A nie pisanie na forum, że się nudzi. Zrób coś pożytecznego dla świata, a nie płaczesz. Wiem może idź do kościoła ?

Polecam Oblivion, Skyrim lub GTA lub tym podobne (Saints Row, Sleeping Dogs).
Jak można powiedzieć nudzi mi się, no kuldę jak ? Książki, filmy, seriale + dwór (za moich czasów flaszeczka i coś jeszcze). A nie pisanie na forum, że się nudzi. Zrób coś pożytecznego dla świata, a nie płaczesz. Wiem może idź do kościoła ?

ja się nie żale ja informuje , żale to ty wylewasz jak było za twoich czasów __-

mam całe mount and blade wszystkie wersie :D

Hmmm to może jakieś total wary tam rozgrywka ciągnie się tygodniami, jeżeli się wciągniesz . Ewentualnie jakieś klasyki gier jakaś mafia,fable,fallout albo poczytaj coś ciekawego :) btw zaraz będzie ciekawy mecz Anglia-Urugwaj.

Jak ktoś wcześniej powiedział:Zagraj w Fable,Skyrima(dobij 10 razy legendary skilla z każdej zdolności bo to ci się nie znudzi :I) lub Fallouta

dajcie linka do jakieś prostej gierki która zajmie na tydzień lub dwa naprawdę tak posucha że szok!

post_online.pngcrracked
Napisano dziś, 17:37
Jeśli się nudzi to masz czas na założenie bardziej sprecyzowanego tematu. Bo nikt nie wie, czy MMO, czy też Single. Kosz i produktywniej spędź ten czas.

Może być to zarówno gra massiv multiplayer online games jak i gra single player, owa produkcja może być osadzona w dowolnym świecie i/lub dowolnym uniwersum którym może być np :

- fantasy

-baśnie

-legendy

-bądź zupełnie wyimaginowany świat wykreowany przez potężne maszyny obliczenie z mocą przyspieszające nasze domowe PC o steki jak nie tysiące jednostek

co do klimatu to jestem trochę sceptyczny, nie zadowolę się byle czym bardzo lubię :

- smoki

-ludzi

-orki

nieumarłych

- krew

-pot

-łzy

mroczność

-jasność

-cukierkowość

-złożoność

i najważniejsze prostotę

mam nadzieję że tym jakże skromny i pełnym pozytywnych emocji postem zadowoliłem co nieco delikatne podniebienie moderatora tu dzież admina crracked który to jedno znacznie kojarzy mi się z łamanie zasad :D , ale to już moja subiektywna ocena ponieważ jestem że się tak wyrażę :

kwadrat_33.png