Jak w temacie. Szukam osoby/osób do wspólnej gry w cokolwiek w czym jest możliwość grania w multi / co-op. Jeżeli danej gry nie będę posiadał, mogę kupić. Granie samemu już totalnie mnie znudziło.
P.S. Pasjans odpada.
Jak w temacie. Szukam osoby/osób do wspólnej gry w cokolwiek w czym jest możliwość grania w multi / co-op. Jeżeli danej gry nie będę posiadał, mogę kupić. Granie samemu już totalnie mnie znudziło.
P.S. Pasjans odpada.
hmm jak chodzi o jakiejś mmo to ja bym chętnie z tobą zagrał w aion, a jak w jakies co-op to moze dead island ?
Już któraś osoba mi dzisiaj pisze o Dead Island, a akurat dzisiaj to przeszedłem drugi raz
W Aionie mam rangera 65 z całym setem z arenki z runkami pod crit i acc. Nie zbyt mam tam co robić, a od nowa też tak jakoś nie chce mi się grać :]
A wow albo apb? Może lol?
W WoWa nie grałem i nie zagram.
W APB zbyt wysoki ping mam + cheaterzy na każdym kroku.
W LoLa już nie zagram, młodzi gracze (albo głupi) psują mi cały fun z gry. Jak można prosić się o lane którego i tak nie potrafi się utrzymać. Z resztą nie będę tego komentował.
Dla sprostowania, FPSy i gry MOBA odpadają (chyba że będzie to F3AR w co-opie).
Także widzicie kochani - co byście nie zaproponowali - autor odrzuci Wasze prośby i dalej będzie płakał, że nie ma z kim w co grać.
I po co ten głupi komentarz ? Nijak się ma do prawdy i nic nie wnosi do tematu.
może Path of Exile ??
Także widzicie kochani - co byście nie zaproponowali - autor odrzuci Wasze prośby i dalej będzie płakał, że nie ma z kim w co grać.
I po co ten głupi komentarz ? Nijak się ma do prawdy i nic nie wnosi do tematu.
Komentarz wcale nie jest głupi, prędzej czy później ktoś napisałby to samo. Z pierwszego posta nie wynika, że autor ma zastrzeżenia do jakiegokolwiek tytułu (pomijam pasjansa) czy gatunku, więc ludzie piszą i każdy tytuł odpada. Czy nie lepszym rozwiązaniem byłoby edytowanie pierwszego posta i napisanie, w co autor nie chce już grać? Albo w co chce?
No cóż, jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził.
Z mojej strony mogę zaproponować Neverwinter, TERĘ lub Rifta.
Może minecraft frajda jest jak ktoś odpali server dla 2-3 osób z kumplami przez dobry miesiąc się bawiliśmy tam
Proponuję wam Terraria, Dungeon Defenders albo Magicka, czy MC. Takie granie nie zobowiązuje, więc można zawsze kogoś w trakcie dołączyć (nie to co mmo, gdzie jak za wyoski lvl to już nikt nowy nie dołączy) albo bez problemu zejść na jakiś czas z gry.
EDIT
Aha, i bym zapomniał: http://www.tremulous.net/
Jeśli chodzi o mmo to zapraszamy do gry w silkroad-r, w dziale gildie/grupy jest nasz temat.
P.S. Pasjans odpada.