Nurtujące pytania

Witam serdecznie,

jako, że czas sesji studenckiej zbliża się nieubłaganie to czas zająć swój czas który powinien zostać poświęcony nauce jakąś super grą. Od pewnego czasu rozmyślam nad TESO, gdyż wydaje się być jedynym sensownym tytułem na rynku jak na tą chwilę. W związku z tym mam do Was kilka pytań:

- na allegro można kupić klucz to TESO za 50 zł około, a z większości postów mogę wyczytać, że gra kosztuje +100 zł więc o co z tym chodzi?

- czy na niższym poziomie łatwo znaleźć grupę do gry? Przyznam, że nic nie nudzi w mmorpg jak samotność :D

- od którego poziomu zaczyna się zabawa na pvp?

- jak wygląda sprawa mountów? przyznam, że lubię śmigać na jakimś ciekawym zwierzu i tutaj WoW przykuł mą uwagę.

- nie do końca ogarniam klasy, a szukam czegoś takiego jak Destroyer w Lineage 2 (Ziomuś z wielkim mieczem/obuchem w ciężkiej zbroi który potrafi przygrzać mocno ale jest dość wolny itp) - istnieje taka klasa?

- Hmm lubie się wyróżniać i zawsze denerwowało mnie to, że na wyższym lvlu w wielu mmorpg wszyscy wyglądają tak samo - jest tu jakaś różnorodoność coś jak w GW2 gdzie można ustawiać kolorki itp zbroi?

- pytanie do starych wyjadaczy tej gry: co według Was wyróżnia TESO od innych gier i trzyma Was w tej grze? (tak z ciekawości wrodzonej )

Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam cieplutko :)

- na allegro można kupić klucz to TESO za 50 zł około, a z większości postów mogę wyczytać, że gra kosztuje +100 zł więc o co z tym chodzi? to jak widać te posty ktore czytasz to herezje  teso kosztuje ~~50 zł

- czy na niższym poziomie łatwo znaleźć grupę do gry? Przyznam, że nic nie nudzi w mmorpg jak samotność  

- od którego poziomu zaczyna się zabawa na pvp? na pvp mozesz wbic od 10 jako support raczej, jako prawdziwy znaczacy ktos od 50 

- jak wygląda sprawa mountów? przyznam, że lubię śmigać na jakimś ciekawym zwierzu i tutaj WoW przykuł mą uwagę. zwykle konie no i inne mounty z itemshop 

- nie do końca ogarniam klasy, a szukam czegoś takiego jak Destroyer w Lineage 2 (Ziomuś z wielkim mieczem/obuchem w ciężkiej zbroi który potrafi przygrzać mocno ale jest dość wolny itp) - istnieje taka klasa? klasy tutaj sa nie wazne, kazda klasa moze robic wszystko ubierac kazdy pancerz kazda bron itd. ale polecam ci Dragon Knight + Two Handed + Medium Armor = DPS albo Heavy + One hand + shield jesli tank, a najlepiej rob jak uważasz, zawsze wychodzi najlepiej w teso wszystko jest dobre, liczy sie skill 

- Hmm lubie się wyróżniać i zawsze denerwowało mnie to, że na wyższym lvlu w wielu mmorpg wszyscy wyglądają tak samo - jest tu jakaś różnorodoność coś jak w GW2 gdzie można ustawiać kolorki itp zbroi? tak, jest baaaaaaaardzo dużo style craftingu, kolorowanie zbroi 

- pytanie do starych wyjadaczy tej gry: co według Was wyróżnia TESO od innych gier i trzyma Was w tej grze? (tak z ciekawości wrodzonej ) sam sobie zadaje to pytanie, praktycznie nikt nie wie co to jest, ale coś każdego trzyma może to ta miła społeczność? albo rozwiniety crafting i swietne pvp i pve? albo klimat? nikt nie wie 

Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam cieplutko 

a no i takie info, Crafted >= Droped

Witam serdecznie,

jako, że czas sesji studenckiej zbliża się nieubłaganie to czas zająć swój czas który powinien zostać poświęcony nauce jakąś super grą. Od pewnego czasu rozmyślam nad TESO, gdyż wydaje się być jedynym sensownym tytułem na rynku jak na tą chwilę. W związku z tym mam do Was kilka pytań:

- na allegro można kupić klucz to TESO za 50 zł około, a z większości postów mogę wyczytać, że gra kosztuje +100 zł więc o co z tym chodzi?

- czy na niższym poziomie łatwo znaleźć grupę do gry? Przyznam, że nic nie nudzi w mmorpg jak samotność :D

- od którego poziomu zaczyna się zabawa na pvp?

- jak wygląda sprawa mountów? przyznam, że lubię śmigać na jakimś ciekawym zwierzu i tutaj WoW przykuł mą uwagę.

- nie do końca ogarniam klasy, a szukam czegoś takiego jak Destroyer w Lineage 2 (Ziomuś z wielkim mieczem/obuchem w ciężkiej zbroi który potrafi przygrzać mocno ale jest dość wolny itp) - istnieje taka klasa?

- Hmm lubie się wyróżniać i zawsze denerwowało mnie to, że na wyższym lvlu w wielu mmorpg wszyscy wyglądają tak samo - jest tu jakaś różnorodoność coś jak w GW2 gdzie można ustawiać kolorki itp zbroi?

- pytanie do starych wyjadaczy tej gry: co według Was wyróżnia TESO od innych gier i trzyma Was w tej grze? (tak z ciekawości wrodzonej )

Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam cieplutko :)