NWN - 30-01 Nocka

Szukam ludzi, którzy planują zarwać nockę jak ja. Nie szukam ekipy, która i tak pewnie się by rozpadła po max tygodniu, tylko paru osób co by pogadać podczas nocnego lvlowania. TS się załatwi. Ja gram Tricksterem.

Ja zagram ale mam pytanie to rusza z nocy 29 na 30

Zapraszam do wspólnej gry z naszą gildią Shonen. Obecnie posiadamy w składzie około 20stu osób do aktywnej gry w NWO. ;) Znajdą się osoby i na nockę i na dłuższą grę.

Pozdrawiam,

Xesmin

Serwery otwierają od 18.

Ja z pewnościa będę grał od 18, dalej zobaczymy czy mnie przyciagnie :) Grałem chyba na cbt ledwo 10 minut i zle nie bylo :)

A dostęp będzie odrazu o 00:00 30.04.2013? Jak tak to mogę coś pograć.

nope, jutro od 18 dostep bedzie ogólny :)

brejdak nocka tez mialem w planach poswiecic, gralbym klerem ts mysle ze tez moglbym miec dostep;)

Piszę się na nocke. Skoro macie już dps i healera to mogę pograć tankiem. W CBT grałem wszystkim :P

Ja też się pisze ! :D

Ale kim nie wiem nadal :

Własciwie mam ekipe ale gdyby cos nie wypaliło to bardzo chętnie :) Będę grał tricksterem :)

Jutro wyśle chętnym namiary na tsa.

Ja też sie piszę :)

Ja obstawiam Clerica także nie zginiemy :P

Jeśli byś chciał Ty, oraz wszyscy chętni, to zapraszamy do nas, ekipa na nocke się szykuje więc powinno być okej ;)

Jednakże każda ewentualnosc może wystąpić więc jak coś to Control Wizard się.zgłasza :)

Ja też może wbije...

Jak bierzecie nowych to mogę się dołączyć.

Zapraszam Do Gildii DrunkPandaz napewno kogos znajdziecie do nocki kto zainteresowany niech pisze na pw o ts Pozdrawiam ;]

Szukam ludzi, którzy planują zarwać nockę jak ja. Nie szukam ekipy, która i tak pewnie się by rozpadła po max tygodniu, tylko paru osób co by pogadać podczas nocnego lvlowania. TS się załatwi. Ja gram Tricksterem.