Szukam ludzi, którzy planują zarwać nockę jak ja. Nie szukam ekipy, która i tak pewnie się by rozpadła po max tygodniu, tylko paru osób co by pogadać podczas nocnego lvlowania. TS się załatwi. Ja gram Tricksterem.
NWN - 30-01 Nocka
Ja zagram ale mam pytanie to rusza z nocy 29 na 30
Zapraszam do wspólnej gry z naszą gildią Shonen. Obecnie posiadamy w składzie około 20stu osób do aktywnej gry w NWO. Znajdą się osoby i na nockę i na dłuższą grę.
Pozdrawiam,
Xesmin
Serwery otwierają od 18.
Ja z pewnościa będę grał od 18, dalej zobaczymy czy mnie przyciagnie Grałem chyba na cbt ledwo 10 minut i zle nie bylo
A dostęp będzie odrazu o 00:00 30.04.2013? Jak tak to mogę coś pograć.
nope, jutro od 18 dostep bedzie ogólny
brejdak nocka tez mialem w planach poswiecic, gralbym klerem ts mysle ze tez moglbym miec dostep;)
Piszę się na nocke. Skoro macie już dps i healera to mogę pograć tankiem. W CBT grałem wszystkim
Ja też się pisze !
Ale kim nie wiem nadal :
Własciwie mam ekipe ale gdyby cos nie wypaliło to bardzo chętnie Będę grał tricksterem
Jutro wyśle chętnym namiary na tsa.
Ja też sie piszę
Ja obstawiam Clerica także nie zginiemy
Jeśli byś chciał Ty, oraz wszyscy chętni, to zapraszamy do nas, ekipa na nocke się szykuje więc powinno być okej
Jednakże każda ewentualnosc może wystąpić więc jak coś to Control Wizard się.zgłasza
Ja też może wbije...
Jak bierzecie nowych to mogę się dołączyć.
Zapraszam Do Gildii DrunkPandaz napewno kogos znajdziecie do nocki kto zainteresowany niech pisze na pw o ts Pozdrawiam ;]
Szukam ludzi, którzy planują zarwać nockę jak ja. Nie szukam ekipy, która i tak pewnie się by rozpadła po max tygodniu, tylko paru osób co by pogadać podczas nocnego lvlowania. TS się załatwi. Ja gram Tricksterem.